w810 i modeline oyun yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

aspava15

Üye
    Konu Sahibi
w810 i modeline oyun yükleme
arkadaşlar acil cevap istiyorum w 810 i ye oyun yüklüyorum fakat telefonda arıyorum bulamıyorum nasıl yapmam gerekiyor. bununla ilgili yardımcı olurmusunuz bana:sn:

lin

Üye
kardeş oyunu [other]yani- diğer,in içine at o zaman bulursun

seuludag

Üye
uygulamaların içine bakarasan ii olur

cemiltexas

Üye
aga sana telefonu aldıgında usb kablosu verdilerse onu kullan ve hangı dosyanın içşine atarsan oraya gıdio yoksada al bitane pahalı bisey deildir

gameloft

Üye
:megafon:merhaba arkadaşlar benim w810i telefonum var oyun nasıl yüklenir anlatayım usb yada card readeri bilgisayara takın hafıza kartınının bilgilerinden videoyu acın istediğiniz oyunu kopyalayın bukadar basit ondan sonra hafıza kartından kurun;):kop:

emrezorlu

emrezorlu

Üye
telefonun içine atman gerekiyor memory e değil ordan da dosyalarım/diğer ok:oke:

lift

lift

Üye
aga ben direk mp3 ün içine atıyorum attıtkat sora seslerden bulup ordan kuruyorum

hi_emre

Üye
bendede aynı telefon war sen atacagın oyunları vıdyoya at sonra hafıza kartındakı vıdeolara gır ama (hafıza kartına at) sonra asgı ın orda java ısaretlısı olur kur war onu tıkla bekle nereye ıstıyosan kur ve oyna

cihatakdeniz

Üye
ya :D kardesim bilgisayarımdan memory carda gir ordan otheri bul klasörün içine at. sonra telefonundan diger klasörüne gir istedigin oyunu kur :D

RanK

RanK

Üye
FiLe Managerden Memory STicke Gir OraDa Other DosYaSı var! Other DoSyaSının içine AT ! TeLeFonDan Dosya YöneTiCiSi diğer e Gir Ve OYununu Kur !

helldog121

Üye
sey kusura bakmayın bısı sorcam ben dedıgınız gıbı atıyorum ama olmuyor bıton dosya war mesela bazı oyunlarda atıyorum ama calısmıyor yanı nası kurcam bı ton dosya war:s yardım edersenız sewınırım

juba_24

Üye
cihatakdeniz saol kardeş çok makbule geçti

guneykan

Üye
abi bende kur seçeneği çıkmıyor

bayramxx33

Üye
diğer adlı klasöre bak bulursun ok :d

simsek-gs

simsek-gs

Üye
Arkadaşım kademe kademe annlatacağım USB yöntemiyle.
En önce USB kablosunu bilgisayara sonrada Telefona bağla.
Sonra Telefonda çıkan yerde Dosya Aktarımını seç.
Bilgisayarda bir şeyler açılacaktır onlara ok de.
Sonra File menegere tıkla ordan üstteki klosörlere tıkla
klosörlerden Bilgisayarım ordanda phone gir.
other dosyasına çift tıkla.
Sonra aktaracağın oyunları kopyala other klosörüne yapıştır.
yüklenmesini bekle sonmrada usb kablosunu çıkart.
telefonunu aç ve menü>>>dosya yöneticisi>>>en altta diğer>>ordan oyunu kur de
kurulunca sana soru gelecek uyfgulamalara mı yoksa oyunlaramı diye oyunlara tıkla orya kursun.
sonra kurulum bitince oyunlardan istediğii oyna.
UnutmakiW810 OYUNLARI NIN EKRAN BOTURU 176*220 OLMALI VE JAR DOSYASI HALİNDE OLMALI

kalaboy95

Üye
alın size w810i oyun sitesi

Üst Alt