arkadaşım sende sorun mu var dicem kabalık alkılayacaksınız gerci diğer arkadaşlar gereken bilgiyi vermişdir ama dayanamıyorum ben sormak isdiyorum sen salakmısın telefon dilin mi yabancı bir dil sana orda diyorki manuel ayarla onu manuel ayar yaparsın diğerleri orjinal sen biyerlerinnide yırtsan değişmez gerci yazılım değişikliği felan yaparsan belgi olabilir uğraşmak lazım ama neden öyle bir gereksim duyar bir insan orasıda ilginc sen zaten manuel ayar yapıyorsun ve o an onu kullanıyorsun gerisini neden kurcalıyorsun ki anlamıyorum...
--------------- Ekleme ---------------
hee bu arada bişey daha şu gizli menü olayı öyle bir şey yok doğru gizli sayılır orası kodlama yaptın mı girersin cünkü orası gerekli bir yer değildir sadece telefon fonksiyonlarını test etmeye yarar diğer seceneklerde pek işinize yaramaz ve orda hic bir kalıcı değişiklik olmaz bunu kafanıza sokun bir cok yerde bunun acıklamasını yaptım birde burda yapayım dedim cünkü görüyorumki bilincsiz cok insan var yani okuduğunu anlayamayan kişiler sony ericsson hakkında bir cok bilgi edinebilirsiniz dedaylı bilgi icin bana ulaşın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız