W8 de cfw atilmiyo heralde. Tam atiyorum yarida. Mavi ekran veriyor pc ?

Sponsorlu Bağlantılar

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi

MaxipmaN

Üye
win7 uyumluluğunda dene

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
win7 uyumlulugunda dene derken kardesim. ? yeni aldımda pc yi w8 verdiler. nasıl w7 uyumda açacaz programı ?

- - - Eklendi - - -

şey yaptım programa sağ tık özelliler ordan uyumlulugu w7 yaptım bu uyumlulukta çalıştır dedim. sonar yönetiic olarak çalıştır dedim programı aynı yerde aynı hatayı verdi pc yine mavi ekran verdi. Bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaslar. diger pc de xp vardı o bile sorunsuz cfw yi atıyodu telefona. bunun atmaması biraz ilginç. yoksa w8 de olan bir sorunmudur bu acaba. cfw atmamassam olmaz. :SS

bayon

Üye
Windows 8 ile ilgili bi sorun olmadığını düşünüyorum Bilgisayardaki bütün Nokia ya ait programları kaldır sonra şu linkte ki phoenix i kur öyle dene bakalım

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
dosya yok ? silinmiş galiba.

bayon

Üye
emin misiniz regular download diyeceksiniz

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
[h=1]Hata - Dosya bulunamadı[/h]Özür dileriz, fakat istenilen dosya veri tabanımızda bulunmamaktadır!
Dosya yükleyen kişi tarafından veya etkisizlikten veya telif hakkı iddiası nedeniyle silinmiştir.

- - - Eklendi - - -

link yenilermisin usta. lazım bu aksam cfw işi denemem lazım oluyomu. diye

- - - Eklendi - - -

Yardım edin beyler ya

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
Hayda ayni yerde ayni hatayi veriyor. Ya benmi bi yerde yanliş yapiyorum bilmiyorumki. Laptopu yeni almiştim. W8. Diger pc xp di. Bu pc atamiyomu acaba cfw ya.

bayon

Üye
bende windows 8 kullanıyorum bi sıkıntım olmuyo bilgisayarinin güncellemelerini yükle bi ayrıca bilgisayarı Güvenli mod da açıp birde öyle dene

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım yaptıgım sey bu. Cfw konusundaki dosyayı indırıyorum. C deki phoneix icin product galiba oraya o klasörü atıyorum. Rm 718 dosyasını. Sonra programa girip ctrl r yapıyorum. Telefonu tanıtıyorum. Update den fırmware updateyi secıyorum. Sonra 2. Butona tıklayıp bisı doldurmaya baslıo. Telefonda beyaz ekran gelio. Test bısı yazıo. Telefon yenıden baslatılıyor. Sonra hep aynı yerde. Mavı ekran veriyor. İlk defa burda aldım mavi ekran pc de. Security falan yazıo. Kişısel bilgisayarinız korundu falan yazıyor. Hiç anlamadım bu işı ya. Cok moralım bozuldu. Cfw atamadım hala. Yanlısmı yapıyorum bi yerde nabıyorum. :s

bayon

Üye
Arkadasım yaptıgım sey bu. Cfw konusundaki dosyayı indırıyorum. C deki phoneix icin product galiba oraya o klasörü atıyorum. Rm 718 dosyasını. Sonra programa girip ctrl r yapıyorum. Telefonu tanıtıyorum. Update den fırmware updateyi secıyorum. Sonra 2. Butona tıklayıp bisı doldurmaya baslıo. Telefonda beyaz ekran gelio. Test bısı yazıo. Telefon yenıden baslatılıyor. Sonra hep aynı yerde. Mavı ekran veriyor. İlk defa burda aldım mavi ekran pc de. Security falan yazıo. Kişısel bilgisayarinız korundu falan yazıyor. Hiç anlamadım bu işı ya. Cok moralım bozuldu. Cfw atamadım hala. Yanlısmı yapıyorum bi yerde nabıyorum. :s
güvenli modda denedin mi ?

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
suan güvenli modda actım pc yı bu seferde phoneixe girerken error veriyo. Programa gırıyom telefonu okumuyo. Of YA.

bayon

Üye
suan güvenli modda actım pc yı bu seferde phoneixe girerken error veriyo. Programa gırıyom telefonu okumuyo. Of YA.

valla ben senin sıkıntıyı anlamadım inşallah çözen olacaktır

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
team dan gelin bi baksan. ? flash atsan sende bi ?

- - - Eklendi - - -

YA BU UPDATE SERVER LOADED DİYE BİR YAZI ÇIKIYOR. PHONEİXDE ONDAN SONRA MAVİ EKRAN VERİYOR. EKRANDAKİ UYARIYA TAMAM DEYİNCE. ARKADASLAR SORUNUMU KİM ÇÖZECEK YAHU. ÇOK SIKILDIM BU DURUMDAN.

bayon

Üye
team dan gelin bi baksan. ? flash atsan sende bi ?

- - - Eklendi - - -

YA BU UPDATE SERVER LOADED DİYE BİR YAZI ÇIKIYOR. PHONEİXDE ONDAN SONRA MAVİ EKRAN VERİYOR. EKRANDAKİ UYARIYA TAMAM DEYİNCE. ARKADASLAR SORUNUMU KİM ÇÖZECEK YAHU. ÇOK SIKILDIM BU DURUMDAN.

ölzelden teamvier id ve şifreyi yolla bakayım bi ozaman

Üst Alt