W700i Soru??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
west_advisory

west_advisory

Üye
    Konu Sahibi
W700i Soru??
Arkdaslar benim s.ew700i telefonum var wav dosyası attım calmadı benim telefonummu wav calmıyo yoksa genel özellikmi bu?
cevaplarınız icin simdiden tesekkür ediyorum sagolun

sevdanolmasa38

sevdanolmasa38

Üye
bazı wav dosyalarını çalıyoo bazılarını çalmıyoo nedenini bilmiyorum benimde w700i var memnunum başarılar arkadaşım....

ataman0144

ataman0144

Üye
bende de w 700 var benimkide çalmıyor galiba genel oarak telefon wawları deteklemiyor

west_advisory

west_advisory

Üye
    Konu Sahibi
Aslında w700i bi müzik telefonu wav calmaması bence cok sacma.Sonucta müzik icin aldık telefonu.

selmangulec

selmangulec

Üye
wav dosyalarının uzantısıyla oynansa sorun çözülürmü? birkaç proğram yardımı ile....
böyle bişey yapılırmı?kesinde bilemiyorum....

w700i yi tavsiye edermisiniz. yoksa daha üstlerine mi bakmalıyım.bununda fiyatı ucuzlamış ondan almak istiyorum...ne dersiniz. alsak mı?

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
wav dosyalarının uzantısıyla oynansa sorun çözülürmü? birkaç proğram yardımı ile....
böyle bişey yapılırmı?kesinde bilemiyorum....

w700i yi tavsiye edermisiniz. yoksa daha üstlerine mi bakmalıyım.bununda fiyatı ucuzlamış ondan almak istiyorum...ne dersiniz. alsak mı?

Kardeşim Ben Tavsiye Ederim Sana..Kefil Olurum Ayrıcada...Hem Ucuz Hemde Çok Güzel Bir Telefon...Ses Kalitesi Süper...Kamerasında Oto Focus Olmasada İyi Çekim Yapıyor..Tek Eksiği Video Çekiminde Sesi Çok Cızırtılı Çıkarıyor..Ben Çok Memnunun Alalı 1 Yıl Oldu..12 Tane Telefon Değiştirdim En Uzun Süre Bunu Kullandım..Kullanıcamda:)

_png_

_png_

Üye
müziiin uzantısını değiştirmek için programa gere yok...winanptan değiştiriLiyo (:

ismetoviç

Üye
öncelikle selman bence hiç kacırma al derim harika bi telefon ayrıca waw dosyası zil seslerinde calar fakat walkman menüsüjnde calınmaz arkadaşım

kapıkule

Üye
aslında wav çalıyo ama bazılarını arkadaşlar. mesela blg den mp3 ü wav a çevir açar öle

Progressivity

Progressivity

Üye
wav dosyasının bitrate i de önemli bende denedim , mp3 converterlarla mp3 e çevirin wav ları öyle atın walkman e

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt