w580i yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

forewer67

Üye
    Konu Sahibi
w580i yardım
arkadaşlar telim w580i sorunum hafıza kartı telefon arada bir hafıza kartını görmüyor kartı çıkarıp taktığımda tekrar görüyor.? sorun nedir acaa wede telefonu bilgisayara bağladığımda şarj oluyor diyip açılıp kapanıyor sürekli ne yapmam gerekir.? ya da telefoncuya götürsem masrafı ne tutar.? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.!

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
arkadasım hafıza kartını arada bı tanımaması normaldır onda bı sorun yok. eger usbden bılgısayara baglantı yaptın ve sarj oluor dıosa buyuk ıhtımalle pcyı tanımıordur veya pcye tanıtmada bı hatan vardır.

forewer67

Üye
    Konu Sahibi
usb kabloyu bilgisayara taktıktan sonra usbyi tele takınca telde we bilgisayarda hiç bi hareket yok tel kapalıyken bağlayınca şarj oluyor diyor we açılıp kapanıyor sürekli

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
arkadasım sen bı setoolun kullanımına bı bak ıstersen eger o maddelerın hepsını yapıosan ve hala aynısını yapıosa bı telefoncuya goturmen gerekebılır. cunku ben burdan telı gormeden bısı dıemem:oke:

forewer67

Üye
    Konu Sahibi
ben setool u kullanmayı biliyorum daha önce w810 we k790 kullandım patch-elf-acustic ve main atıyordum model yükseltmek için w580 aldım bunu bağlıyamadım bir türlü sokette sorun war galiba

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
eger bılıosan dedıgın gıbı buyuk ıhtımal sokette bı sorun var

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
selam ben bir w580 i kulanicisiyim gdfs dosyasi indirdim internetten yukledim telefonun acilmadi eskisini yuklemeye calisiorum ne 2 tusu ile alio nede c tusu ile telefon kirmizi isik yakio ne yapmam gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt