w007 java yükleme yardımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkghost21

Üye
    Konu Sahibi
w007 java yükleme yardımı
çin malı w007 dokunmatik telefonuma java program yüklemek isterken maksimum yükleme sınırının üzerinde uyarısı verip yükleme yapmıyor ne yapmam gerekiyor bir fikri olan var mı. Telefonda opera,msn gibi programlar var kullanabiliyorum java desteği de var hafıza kartında 300 mb telefon hafızasında 70 mb boş alan var ama yeni java uygulamalar yüklerken sürekli aynı hatayı veriyor.

franklinda

franklinda

Üye
demekki geri kalan bölgeyi bir uygulama kullanıyor yada her zaman yüklediğinden büyük dosyaları yüklemeye çalışıyorsun boyutunu küçük olarak seç ve ekran boyutunuda olmazsa o alanı bir program kullanıyordur yükleyemezsin yada aygıt engelliyordur

darkghost21

Üye
    Konu Sahibi
yüklemeye çalıştığım dosyanın boyutu 416 KB olarak görünüyor nav4 all programını yüklemeye çalışıyorum. Dosyayı nasıl küçültebilirim cihaz engelliyorsa bir çözümü varmıdır.

franklinda

franklinda

Üye
yer açacaksın ve hafıza kartından bir iki bir şey sil 10 mb kadar ve öyle yükle

darkghost21

Üye
    Konu Sahibi
yer açacaksın ve hafıza kartından bir iki bir şey sil 10 mb kadar ve öyle yükle

hafıza kartımda 250 mb, telefon hafızasında 60 mb boş alan var ama yinede yüklemiyor. Ayrıca telefonın kendi hafızasında çeşitli dillerde opera min programları var bunları silme şansım var mı?. Yradımlarınız için teşekkürler.

franklinda

franklinda

Üye
yapacağınız telefonunuzun en fazla kaç kb yükleme yaptığını öğrenmek ve kaldıracaksanızda her hangi bir şeyi java klasörüne girip sil diyeceksiniz. tabiiki uygulamaları ama sanırsam kilobit boyutu büyük dosyanın

darkghost21

Üye
    Konu Sahibi
yapacağınız telefonunuzun en fazla kaç kb yükleme yaptığını öğrenmek ve kaldıracaksanızda her hangi bir şeyi java klasörüne girip sil diyeceksiniz. tabiiki uygulamaları ama sanırsam kilobit boyutu büyük dosyanın

en fazla kaç kb yükleme yaptığını nerden öğrenebilirim. Telefona gömülü java uygulamalarında sil menüsü çıkmıyor.

franklinda

franklinda

Üye
maximum yükleme boyutunu değişik boyutta dosyalar deneyerek öğrenebilirsin. Diğer bir şey ise yükleme yeri hafıza kartını seçmelisin.

darkghost21

Üye
    Konu Sahibi
maximum yükleme boyutunu değişik boyutta dosyalar deneyerek öğrenebilirsin. Diğer bir şey ise yükleme yeri hafıza kartını seçmelisin.

hiç bir boyutta yükleme yapmıyor. hafıza kartına programı atıp denedim yine olmadı. ilgine teşşekkür ederim ama galiba kendi içinde olan javaprogram dışında java yüklenmiyor bu telefona.

darkghost21

Üye
    Konu Sahibi
telefonu fabrika ayarlarına geri alınca java yüklemeye başladı sorun halloldu. teşekkürler

burock780

Üye
telefonun fabrika ayarlarına geri döndüm sorun çözüldü. msn yüklerken maximum yükleme sınırı diyordu ama fab. ayarlarını komple sıfırlardım düzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt