W-t2 Hakkında Sorular

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ccoksan45

Üye
    Konu Sahibi
W-t2 Hakkında Sorular
1-Telefon alıcam ve w-t2 almayı düşünüyorum sizce iyimi? yada Başka ne tavsiye edersiniz:allalla:
2-wi-fi sorun oluyormu?:allalla:
3-Bu telefonlar çin malı olduğu için dayanmaz hemen bozulur diyorlar Hemen bozulurmu??:allalla:

bestofjon

Üye
Ben kullanıyorum suan normal iPhone da var bende hic bir farkı yok kamerası haric. Fotograf yada video cekmek gibi amacların varsa hic önermem. wi-fi de hic bir sorun yok istedigim siteye girebiliyorum yada msne ws. hemen bozulup bozulmadıgını bilmiyorum onuda ilerde görücez ;)

malyec

malyec

Üye
ilk Aldıgım zamanlar Düşürmemek için ustune titriyordum telefonun bozulacagını düşünüyordum. Ama su anda 2 kez mi ne güzelce bi yeri opmesine ragmen taş gibi maşşallah :) arkadasında dedigi gibi kamerası için alacaksan hiç alma...
*Dokunmatigi çogu çin telefonundan güzel ,hassas.
* Sesi mükemmel ;)

draste

Üye
Trident W-T2 Telefon aldım ve çok memnunum sanırım çin yeni mamullerini marka yapmak ihtiyacı duymuş olacakki malzemesine kadar çok kaliteli malzeme kullanmış ancak bilgisayara bağladığımda MT6235 sürücü yükleyin diyor onu bulamıyorum yardım edermisiniz lüten....

ccoksan45

Üye
    Konu Sahibi
Saolun beyler teli aldım ama trident deil luxus m9 yazıyor sizce iyimi ?

hardness

Üye
arkadaslar bndede Trident W-T3 var. Sesi yuksek ama cızırtılı cıkıyor daha iyi cıkabılmesi icin ne yapmak gerek ? Bir de sarkıları dosya yonetıcısınden dinlemek zorunda kalıyorum mp3 player uygulamasında muzıkler gozukmuyor ne yapmam lazım cevaplarsanız sevinirim ! :oke:

theyureklicocuk

Üye
mp3 uygulamasında sag ustte kucuk bi resim var oraya tıkla liste geliyor sonra sonra secenekler listeyi yenile de gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt