Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
w 810i aranırken arayanın ismini nasıl söylüyor bana bi yardımcı olurmusunuz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yorganci74
Üye
Konu Sahibi
w 810i aranırken arayanın ismini nasıl söylüyor bana bi yardımcı olurmusunuz
nasıl yapacagımı bilmiyorum bana bir yardımcı olursanız sevinirim
elzemnur
Üye
>Ben de kurcalarken o özelliği gördüm ama ben de anlamadıum kimse de cevap yazmamış
mexico_35
Üye
valla bende gördüm ama bulamadım bunu yazacak vatandaş yokmu
gokhanstar
Üye
ayarlar - genel - sesle kontrol - sesle arama - isimleri düzenle bölümüne gir sesle arayacağın kişinin ismini seç ve sesini kaydet bu kadar ondan sonra seni aradığı zaman ismini söyler veya sen arayacağın zaman ismini söylemen yeterli
ayarlar - genel - sesle kontrol - sesle arama - isimleri düzenle bölümüne gir sesle arayacağın kişinin ismini seç ve sesini kaydet bu kadar ondan sonra seni aradığı zaman ismini söyler veya sen arayacağın zaman ismini söylemen yeterli
Yanlış anlamayın ama bizim Türk insanında halen şark kafası var. Zahmet edip kullanım kılavuzunu okusanız sorunu kendiniz giderebilirsiniz
TuRaBReK
Üye
bNde oLmadı.....
muratena
Üye
arkadaslar en kolay yolu ses kayıt'a girin rehberden istediginiz isimleri ses olarak kayıt edin ve daha sonra rehberden kisi duzenleye girip kisiye ozel sesi atayın en kolayı