vucut gelıstırme yardım

Sponsorlu Bağlantılar

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
vucut gelıstırme yardım
ıyı forumlar arkadaslar ben vucudu gelıstırme fazla yagları yakmak zayflamak ıstıyorum bıraz kılom var nasıl bı program ızlemelıym yardmcı olurmusunuz

avast

avast

Üye
arkadasım benim kardesim kilo vermek icin gece 8den sonra suda nbaska hiç bişey yemedi içmedi sabah kalkar kalkmaz ılık bi bardak su icip 5 km kostu + bunun yanında 0 ekmek 0 yapay şekerli icecekler sadece su ve karpuz ve gunce 5 elma hakkı vardı bu programı 3 ay uyguladı 122 kilodan 80 kiloya dustu suanda gayet fit 185 boyu var :)

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
3ayda basarırmıym?

avast

avast

Üye
istikrarlı yaparsan olur ha sende 20 kg verirsin 3 ayda rahat

cyber

cyber

Üye
bende bi şey soracam ben nasıl kilo alabilirim 175 im 50 kg yim

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Beyler vucut yağ oranınız %10'un altında olsun sağlıklı yaşayın.Ben 178cm 64 kiloyum ve sınavdan sonra koşulara başlıyıcam.4 kilo fazlalığım var , bence zayıf olmak kötü birşey değil

fk555897

fk555897

Üye
3ayda basarırmıym?

3 ayda zor ama imkansız değil. Öncelikle maddi durumun iyi ise spor salonu ve diyetisyen'e gitmeni öneririm.
Ama müsait değilse 2 tane 5'er kiloluk dumbell alıp göğüs ve bacak kaslarına özellikle çalışmalısın (internette yapılabilecek hareketler var). O hareketleri yap. Mekik çek. Günde 3 kilometre koşabiliyorsan koş. Eğer koşamazsan 5 kilometre yürü. Ancak yürüme ile başla ilk başta 1 kilometre yürü sonra 500 metre artır günde. Sabah kalkınca aç karnına elma ye. Bol bol protein al. Çünkü spor yapınca protein'e ihtiyacın olacak. Yemeği sakın aşırı az yeme. Önceki gibi ye ama makul miktarlarda ye. Süt ve yoğurt tüket.

gutihaz1

gutihaz1

Üye
kesinlikle şekeri bırak sadece tatlılardan bahsetmiyorum çayına bile şeker atma çünkü zaten yağ demek depolanmış enerjidir sen bu depoyu boşaltmadan daha çok enerji alıyorsun çünkü şeker demek enerji demektir yarışlardan evvel atlara kuru üzüm kesme şeker gibi şeyler verip anlık enerji patlaması sağlıyorlar şekerli olan herşeyi tamamen kes ve sık sık yeşil çay iç sallama poşet değil baharatçıdan hakikisini al bünyenin çalışmasını hızlandırır idrar söktürür çinlilerin favori içeceğidir zaten geneli zayıf bir millet ve hergün yarım saatlik yürüyüş yap birden kendini zorlayıp sakatlanma ben bunları yaptım bir senede 95 kilodan 76 ya indim bunların hepsi eczası abimizin tavsiyesiydi zayıflama hapları filan işe yaramıyor deyip bana bunları anlatmıştı sonuç meydanda acale edersen vucuduna zarar verirsin zamana yay bir ayda zayıflanmaz

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle