Ben şimdi göğüs kası ve baklava yapmak istiyorum ve kol kası da nasıl yapacam varsa s60v3 için program link atabilir misiniz?

Ben kucuklukten beri damacana kaldirip devamli markete ve pazara gittigim icin kas problemim fazla yok. Sende kas yapmak istiyrosan illa halter dambıl felan almana gerek yok. Ben bizim ranzanin demirini söküyorum iki ucuna azina kadar doldurarak okul cantasi asiyorum. Sonra kaldiriyorum iste. Veyahut damacana ile yapabilirsin sirtina koyup otur kalk. İllada luks esyalar lazim degil![]()

5'lik sudan dambıl damacanadan halter yaptığım günleri bilirim![]()

Saol Canım Abimhergün düzenli olarak spor yapın ama tavsiyem çok sert bacak kası yapmayın bu arada paşa başka sorun olursa her zaman açığım![]()

Aykut'u BuldıkBen şimdi göğüs kası ve baklava yapmak istiyorum ve kol kası da nasıl yapacam varsa s60v3 için program link atabilir misiniz?

Ben 6'lık Alıyorum 4 Adet.2 Saga 2 Sola.Ama Fayda YokBen kucuklukten beri damacana kaldirip devamli markete ve pazara gittigim icin kas problemim fazla yok. Sende kas yapmak istiyrosan illa halter dambıl felan almana gerek yok. Ben bizim ranzanin demirini söküyorum iki ucuna azina kadar doldurarak okul cantasi asiyorum. Sonra kaldiriyorum iste. Veyahut damacana ile yapabilirsin sirtina koyup otur kalk. İllada luks esyalar lazim degil![]()

Ben 9 yasimdan beri 19 lt lik damacanadan 25 litrelik bidona su takviyesi yapip 25 litrelik bidondan su termosuna dolduruyorum![]()

Suanlık Boyle Basladım Sagolunkasların gelişmesini istiyon ağırlık fazla olucak. tekrar az olucak. tam tersini yaparsan hafif dambılla fazla tekrar yaparsan kasların düz olur. ben kendimde sadece kol kası için yapıyorum 15kg kaldırıyom 12 tekrar 3 bölüm yapıyorum acayip faydası var bide barfiks çekiyorum bayağa faydalı dene derim.
- - - Eklendi - - -
haha bende 5'lik su şişelirine su doldurup kaldırdığımı bilirim ne günlerdi![]()

Nası Bişi Olsun Abi ? Şerbetlii,Şerbetsiiz ?Fit bekliyorum seni Yaşarım baklavalar çıkacak![]()

Nası Bişi Olsun Abi ? Şerbetlii,Şerbetsiiz ?
- - - Eklendi - - -
Şaka Bi Yana Devam Spora![]()

Attım Abi
bak eğer baklavaların çıkmasını istiyorsan ağırlıkla mekik çek kas gelişiminin hızlı olmasını istiyorsan yapısında a.asit olan şeyleri çokca tüket ama unutma a.asit sadece kasları geliştirmez aynı zamanda kemiklerini güçlendirir yani kemik hücreleri arasındaki boşlukları da doldurur buda senin daha da uzamanı engeller eğer uzamak için bişiler istersen pm at![]()

İnşAllahyakında kaslısın![]()

Attım Abi

allah utandırmasın kardeşim