MrTech
Üye
Giy üstüne bi body tshirt felan cık dısarı![]()
fit olalım hele
istanbulda olsaydınız bi boks ögrenirdim sizden 
Giy üstüne bi body tshirt felan cık dısarı![]()
istanbulda olsaydınız bi boks ögrenirdim sizden 
fit olalım heleistanbulda olsaydınız bi boks ögrenirdim sizden
![]()

futbolcu olmakta nasip olmadı. Yoksa şuan milyonların içinde yüzüyordum.Niyeki
Yok ben öğretemiyorum sakatlık cıkar ogrettiğim kişide![]()
![]()

Nerde Kursa Gittiniz ?şuana kadar body ye hiç merak sarmadım. Bir tane arkadaşım var bana aylardır yalvarıyor gel beraber gidelim diye ben gitmiyorum. çocukluğumdan beri kung-fu hastasıyımdır ama hiç nasip olmadı. Daha doğrusu küçükken olmadı büyüyünce oldu ama "geçti artık bizden" diye düşündüm gitmedim. Bunları söyledim aklıma geldifutbolcu olmakta nasip olmadı. Yoksa şuan milyonların içinde yüzüyordum.
Niyeki
Nerde Kursa Gittiniz ?

Ne Kursu
ne kursu![]()

Fit Olmak İçin Abi Biraz Yaparım.İnşallah Bişi OlmazBoyun 1.75 etkilenmezsin fazla ama yapmazsan daha uzun boylu olursun abim askerde geldiğinde 4 cm uzamıştı 20 yaşında gittiğini düşünürsek 5–6 yıl daha uzama şansın var ama sakın ha sakın kullanma heleki bu yaşta![]()
Saol Abim 
Sahildeki Aletlere Gidiyorum.Kışın Fitness SalonunaCek mekik sinav spor salonuna ne gerek var

Öyle Yapcam AbiMekik çek bir de barfix bunlara ağırlık ver![]()

bende sana soruyorum ne kursu?![]()
tamam abi yok bisi

Hatlar Karısmıs Abi Pardon
hayırdır kardeşim niye sinirlendin? iki makara yapalım dedik sende... Gel şöyle sarıl bakalım![]()
hiçbir kursa gitmedim. Gitmediğimide yazmıştım zaten ama sen anlamamışsın herhalde
şöyle dediydim; çocukluğumdan beri kungfu hastasıyımdır ama gitmek nasip olmadı... Eğer nasip olan olsaydı belirtirdim![]()
.Tutmayın Beni Sarılıyorum 
Saol SanadaKolay gelsin dostum.Ben de haftada 2 gün çalışırıyorum.Son zamanlarda.
![]()
Olsun Yine Bir Başlangıç 
Kolay gelsin dostum.Ben de haftada 2 gün çalışırıyorum.Son zamanlarda.
![]()

2 Gün Mola Verdim Diye Agrı Hissettim.Sakın Mola Vermeyin.Tecrübe Konusuyor
2 gün az gelir 4 yap vücut hamlamasın![]()