Vücudu Hiç Durmadan Büyüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
Vücudu Hiç Durmadan Büyüyor
Nadir görülen hastalığı yüzünden kafası, ayakları ve elleri önlenemez bir şekilde büyüyen talihsiz adam, tedavi edilmek istiyor.

Oldukça nadir görülen sendromda vücudun çeşitli bölgeleri asimetrik ve orantısız bir şekilde aşırı büyüme gösteriyor
Pakistan'da yaşayan 22 yaşındaki ge
Oldukça nadir görülen sendromda vücudun çeşitli bölgeleri asimetrik ve orantısız bir şekilde aşırı büyüme gösteriyor.
nç adamın hastalığı tıp dilinde ‘Proteus sendromu' olarak biliniyor.
Hastalığı ‘tanrı tarafından verilmiş bir ceza' olarak gören genç adam arkadaşları ve ailesinden güç alarak hayatını devam ettiriyor.

Larohe şehrinin yerel halkına kendisini uzun zaman sonra kabul ettiren Mümtaz'ın istediği ise normal bir yaşantıya sahip olmak.

Mümtaz, hastalığı sorulduğunda, “Doğduğumdan beri böyleyim. Yüzüm, kollarım ve bacaklarımın orantısızlığı yüzünden diğer insanlar gibi olmadığım zannediliyor. Eskiden benden kaçıyorlardı ama şimdi alıştılar” diyerek, hayatının etrafındakilerden farklı olmadığını söylüyor.
Çocukluğundan beri aynı hastalıkla yaşamasına rağmen doktora gitme imkanı bulamayan Mümtazın tek hayali ise evlenip bir aile kurmak.

alıntıı

15097

15097

Üye
yazık :züü:

pelın_

Konu Sahibi
ve 22 yaşında henuz

15097

15097

Üye
hayatı cok zor bir durumdadır suan intihar bile edebilir :(

KayraBey

KayraBey

Üye
Rabbime ne kadar şükretsek azdır.Elhamdülilah-i Rabbil Alemin.Şu günümüze bu yaşantımıza....

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
Allah yardımcısı olsun.

larten123

larten123

Üye
Halimize şükredelim Allah şifa versin

15097

15097

Üye
amin

pelın_

Konu Sahibi
bazen bencillik ettıgımı düşünüyorum neden bu böle saçım kıza kaşım gözum dıyorum
ama böle görünce binkere şükür edıyorum allah yardımcısı olsun

AHMED...

AHMED...

Üye
aman Allahım dünyada hastalıklar aşırı derecede çoğaldı Allah korusun Allah acil şifa versin

- - - Eklendi - - -

bazen bencillik ettıgımı düşünüyorum neden bu böle saçım kıza kaşım gözum dıyorum
ama böle görünce binkere şükür edıyorum allah yardımcısı olsun
beterin beteri var insanın her aldığı nefes için Allaha iki kere şükretmesi lazım ne demişler derdimi dinledim derdimden iğrendim derdini gördüm derdime imrendim Allah yardımcısı olsun

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...