Vtap - youtube, googlevideo, myvideo vb. sitelerden video izleyin!

Sponsorlu Bağlantılar

iceman48

Üye
hocam valla mükemmel oldu çok saol :)

resmigenc

resmigenc

Üye
bende vardı bu program 5800xm de süper çalışıyo ama wifi bağlantısıyla çalışıyo,
diğer gprs lede çalışıyo fakat IPV6 dns adreslerini 1.anahtar 4.2.2.1 2.anahtar 4.2.2.2 yapmak gerekiyo ama yinede söliyim gprs üzerinden bağlabtı çok yavaş
ayrıca paylaşımın için saol teşkkürler canım kardeşim:oke:

nokia.e71

nokia.e71

Üye
merhaba ben hakan benim cin mali nokia e71 telefonum var internete wifi ile giriyorum ama buradaki videolari seyredemiyorum bunun icin programin varmi ben cok aradim bulamadim yardimci olursan cok sevinirim size minnettar kalirim msn adresim [email protected] programi bulursan bana yollarmisin

byl82

Kapalı Hesap
dosya bozuk uyarısı veriyor bi bakarmısın

sutrat1957

Üye
tesekkjrler indirme linki nerede acaba

ARTEKO

Üye
paylaşım için teşekkürler:bye2:

pol_ist

pol_ist

Üye
teşekkürler

mkozan

Üye
ses var goruntu yok. loading diyor ve takiliyor. Ama sesler geliyor.
nedendir? fikri olan var mi?
telefon e52

sinnux

sinnux

Üye
sitede 5800 yok çalıştırıyor mu?

ada965

Üye
9500 çalışıyor olaeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

--------------- Ekleme ---------------

Wifi oleyyyyyyyyyyyyyyy

salihtoker

salihtoker

Üye
güzel paylaşım gerçekten teşekkürler

Leite_ea

Üye
tskler

Bystone

Bystone

Üye
Çok teşekkürler.Sonunda N73`üme uygun bir pro buldum ya.

berrakkk

berrakkk

Üye
ya bu vtap programını indirmek ücretlimi cvp verin lütfennn

arkadaşlar lütfen yardımcı olun benim telefonum nokıa 5800 bu program nerden indiriliyo bi adres verirseniz iyi olur vtap sitesine girdim ama nokıa 5800 telefonu yok diğer telefonlar var ayrıca indirmek ücretli değil dimi lütfen ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim çünkü netten araştırdım ama elle tutulur bi bilgi bulamadımmm ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

cvp lütfenn

nebahattin

Üye
---

by_samci

by_samci

Üye
n79da denedim olmaz zandediyodum oldu çünkisis uzantılı hiç bir şeyi açmıyo :) eline sağlık

berrakkk

berrakkk

Üye
yaaa allah aşkına yardım edecek kimse yokmu yeniyim diye pm de atamıyorum nerden indircem benbu vtapı bilenler yardım edin lütfen ve nasıl kuruluo ücretlimi ayrıntılı açıklıyacak kimse yokmu koca sitede herkes ben kurdum çalıştırıyorum diyo ama yardım eden yok 5 dakkanızı ayırıp anlatırsanız çok sevinirim

nokıa ovi storeden vtap indirmek ücretlimi bari bu soruma cvp verinnn......

berrakkk

berrakkk

Üye
arkadaşlar arka arkaya mesaj atıyorum ama cvp gelmiyor napiim ben vtapı ovi storeden indirdim fakat güncelleme istemedi vtapta video izlemek için normal internettenmi gircez yoksa vtaptamı arama yapçaz nasıl olcak bu programı kurdum ama facedeki videolara bakamıyorum face e vtaptanmı girilcek bi yardım ederseniz sevinirimm:bilmm:bilmm:bilmm

oda_yalann

Üye
teşekkürler

laz531

Üye
eyw saol

Üst Alt