vTap v1.02(10) S60v3 *Symbian client Release* - Search and browse videos

Sponsorlu Bağlantılar

roethlisberger

roethlisberger

Üye
    Konu Sahibi
vTap v1.02(10) S60v3 *Symbian client Release* - Search and browse videos

ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE VERİLMİŞ BİLİYORUM AMA
BİRAZ DAHA AÇIKLAYARAK Bİ DE BEN
VEREYİM DEDİM
İnternet üzerinden video sitelerindeki videoları aramanıza ve oynatmanıza olanak veren bir uygulamadır. YouTube, Dailymotion, metacafe, Myspace üzerinden tüm videolara ulaşaıp eş zamanlı izleyebilirsiniz.

Test edilen cihazlar N95, N81, N82, E51, E71, N80, N73, N93.

Özellikleri

* Binlerce site üzerinden 200 milyonun üzerinde arama yapabilme,
* 3g, wifi yada şebeke bağlantısı üzerinden videoları izleyebilme,
* En hızlı şekilde videoları bulabilme,
* Aramalarda T9 kullanabilme,
* Video kalitesi ayarlayabilme,
* Dinlenen müziklere favoriler ekleyebilme ve yükleyebilme,
* Favori vidolarınıza oynatma listesi oluşturabilme.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ayto, halitttt, cafer14 ve 10 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eline sağlık.

esc1234

Üye
Eline sağlık.

issimo2312

issimo2312

Üye
harika teşekürler

dossts

dossts

Üye
sağol

kutukak

kutukak

Üye
Tarafımca Nokia 5800 da denenmiştir. Program videoları çalıştırıyor çok başarılı. Yoyube destekli videolarıda çalıştırmaktadır. Ancak youtube a bağlanabilmeniz için dns ayarlarınızı yapmanız gerekli. Türkiyedeki malum yasak yüzünden. Opera şu programı örnek alsa alt yapılarını birleştirseler süper olacak.

Paylaşım için teşekkürler...

nokia.e71

nokia.e71

Üye
kardes ben hakan bende çin malı nokia e71 var bunun için de bir video izleme programın varm benim telefon sis dosyaları almıyor benim telefon jar dosyaları kabul ediyor bakmadıgım yer kalmadı yardımcı olana minnettar kalacagım msn adresim [email protected] programı bulursanız bu adrese yollarmısınız

skykurti54

Üye
eline sağlık kurban bu arada nokia 5800dada calışıyor ben denedım

Quadrinim

Üye
beta bu :SSSSs

r0ket

r0ket

Üye
çok kullanışlı bir program sağolasın

anadolu2713

Üye
sago ve kolo iki tane temiz isim onlar ne anlar rap'ten onların yaptığı melankolik gerçek rapte melankolik diye bir şey yok önce rapın asıl amacını ve anlamını öğrensinlerde sonra yapsınlar

berrakkk

berrakkk

Üye
arkadaşlar vtapta nasıl video izlenio mesela face deki videoları vtapla izleyebilirmiyim izlemek istediğim videoyu nereye yazmam gerekio yardımcı olun lütfennn

ByAbsn

ByAbsn

Üye
kardes ben hakan bende çin malı nokia e71 var bunun için de bir video izleme programın varm benim telefon sis dosyaları almıyor benim telefon jar dosyaları kabul ediyor bakmadıgım yer kalmadı yardımcı olana minnettar kalacagım msn adresim [email protected] programı bulursanız bu adrese yollarmısınız

Kardeş cepten youtubdaki videoları izleyebilmen için bir arkadaşım konu açmıştı Buraya bakabilirsin.
Bolt

Efendi™

Efendi™

Üye
Yararlı Program Eline Sağlık. :)

camecula

camecula

Üye
Videolar indirilebiliyormuydu yahu bunda ?

dmr_gg

dmr_gg

Üye
5800 çalıiyo ama face ye giripte video oynatmıyo _?birde her video yu oynatmıyo nasıl bisi se

mahmut_hoca

Üye
teşekkürler

destroy116

destroy116

Üye
Eline sağlık

djsalih91

djsalih91

Üye
sağol

Üst Alt