shoptor Üye eline sağlık arkadaşım güzel beğendim istediğim videoyu izliyorum ama biraz düşük kalite o neden kaynaklanıyo bi bilgin varmı ?? telefon 5800!!
eline sağlık arkadaşım güzel beğendim istediğim videoyu izliyorum ama biraz düşük kalite o neden kaynaklanıyo bi bilgin varmı ?? telefon 5800!!
ynsemre1234 Üye kardeş telden internet kullanıyorum .programı yükledim ve network status:7000 Diye yazı geliyo ve bekliyor,deliriyorum..yardım lütfen
kardeş telden internet kullanıyorum .programı yükledim ve network status:7000 Diye yazı geliyo ve bekliyor,deliriyorum..yardım lütfen
5530exp Üye youtubede video izlemen için o programa ihtiyacın yoqqi zaten şuan youtube 3gp video formatına döndü mobil girişler için... saygılar
youtubede video izlemen için o programa ihtiyacın yoqqi zaten şuan youtube 3gp video formatına döndü mobil girişler için... saygılar
ferdi-inanc Üye bykarasakal' Alıntı: n97 da calısıyormu acaba Genişletmek için tıkla ... eline saglık
CELİKERKENAN Üye teşekürler gerçekten grkli daha kurmadım ama eline saglık bütün siteler dahilmi acaba