whenever Üye tşkkrr --------------- Ekleme --------------- kardeş yükledm ama çoğu video yu izleyemiyorum 100 tane denediysem 2-3 ü açıldı bn mi bi hata yapıorum sizde de böylemi acaba
tşkkrr --------------- Ekleme --------------- kardeş yükledm ama çoğu video yu izleyemiyorum 100 tane denediysem 2-3 ü açıldı bn mi bi hata yapıorum sizde de böylemi acaba
melokral Üye Saol Nadir... --------------- Ekleme --------------- N97 2 Link İde denedim Olmuyo Network 70000 Felan Diyo Bekliyom Açılmıyo. Ama Yinede Saol Nadir.
Saol Nadir... --------------- Ekleme --------------- N97 2 Link İde denedim Olmuyo Network 70000 Felan Diyo Bekliyom Açılmıyo. Ama Yinede Saol Nadir.
mtncelik Üye hiç bir videoyu açmıyor coult not get media verdiği hata bu --------------- Ekleme --------------- player error :-34 diğer verdiği hatada bu --------------- Ekleme --------------- nasıl olduysa bi tane video açtı zannedersem izlemeye çalıştığım diğer videolar silinmiş
hiç bir videoyu açmıyor coult not get media verdiği hata bu --------------- Ekleme --------------- player error :-34 diğer verdiği hatada bu --------------- Ekleme --------------- nasıl olduysa bi tane video açtı zannedersem izlemeye çalıştığım diğer videolar silinmiş
leonerdo Üye çok saol gerçekten çalışıyor 5800 var netten video izlemek için hep vieonun indme linkini buluyordum bu çok güzle saol başka böle bildign güzl bporagramalr varsa bna özelden msj atra bilirmisn 5800 için tmm
çok saol gerçekten çalışıyor 5800 var netten video izlemek için hep vieonun indme linkini buluyordum bu çok güzle saol başka böle bildign güzl bporagramalr varsa bna özelden msj atra bilirmisn 5800 için tmm
cosotomono Üye bana acil cevap yazarsanız sevinirim...rogramı indirdim ana sayfasındaki videoları acıo ama arama yerine bişi yazıorum örneyin youtube gelen videoları acmıo bi yardımcı olursan... 5800 kullanıorum
bana acil cevap yazarsanız sevinirim...rogramı indirdim ana sayfasındaki videoları acıo ama arama yerine bişi yazıorum örneyin youtube gelen videoları acmıo bi yardımcı olursan... 5800 kullanıorum
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi arkadaşlar program 4x4 lük değil eksikleri var.bazı videoları açmıyor haklısınız buna göre indirin.