İpucu VPN Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
    Konu Sahibi
VPN Kurulumu
Arkadaşlar bildiğniz gibi bu gün öğlen saatlerinden itibaren bazı sitelere erişim engellendi (siz biliyorsunuz onları)

Şimdi gelelim bu engeli nasıl aşacağımıza ;

öncelikle şu linkteki uygulamayı indiriyoruz

ve açıyoruz :)

öncelikle help butonuna tıklayyıp install root certificate diyoruz

daha sonra sağlayıcılardan birini seçmemiz gerekecek (ben denedim en hızlısı London)

seçimi yaptıktan sonra sağlayıcı adresi ve şifre almanız için bir ekran açılacak server address yazısının altındaki bağlantıya dokunmanız kopyalamanızı sağlayacaktır.

şimdi ayarları açıp vpn ye girin ve + butonuna dokunun sunucu adıadı ya da IP yazan kısıma kopyaladığınız adresi yapıştırın tür olarak IKEv2 seçin bağlantı yönetimi olarak da kullanıcı adı+parolayı seçin

kullanıcı adı kısmına user yazın daha sonra uygulamaya dönüp password yazısının altına tıklayın şifre görünür olacaktır onun da üzerine tıklayarak kopyalayabilirsiniz

son olarak kopyaladığınız şifreyi ayarlardan şifre kısmına yapıştırıp otomatik bağlanma ayarını deaktif edip kaydedin

• Beğen
Tepkiler: bugracivcik

braayn

braayn

Üye
bilgi için tşekkürler siz siz olun yinede vpn kullanırken sakın ama sakın bankacılık işlemlerinizi telefonunuzdan yapmayın..

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
UpOneTR

UpOneTR

Üye
:tşk:

Son düzenleme:
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Mobil ağ içinde geçerli mi bu dedikleriniz?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
    Konu Sahibi
Denemeye denerim de pc yok wifi yok madur bölgedeyim denersem sıfırlayamam da teli net de gider kalırız valla sap gibi :)
Vpn yi kapatarak istediğiniz zaman deaktif edebilirsiniz yani sıfırlamalık bir durum yok :)

trepcan

trepcan

Üye
uygulama mağazada mevcut. masaüstünden linke tıkladım ve yükleme sayfası geldi.

dawid

dawid

Üye
Arkadaş hadi dandroid i geçtim iphone da bile vpn ayarı istemeden Youtube çalışmaya devam ediyor bizde niye vpn istiyor

emz

emz

Üye
Millet vpn falan yok ama çok ilginç bir şekilde youtube a giriş yaptım. Normal giriyorum açılmıyor ama şu linkle girdiğimde açılıyor:
//
Ardından yukarıda solda direk youtube linki geliyor ve giriyor. Bir deneyin benim gibi giremeyenlere faydası olur herhalde :)

emz

emz

Üye
Millet şimdi anladım yöntemi. Bırakın vpn falan hikaye. Normalde engellenen Youtube linki http veya https
Ama eğer siz m.youtube.com olarak girerseniz açılıyor :D Çok ilginç. Bir deneyin bakalım sizde de olacak mı:hmmm Bence olacak ama hadi bakalım. Diğer sitelere de deneyebilirsiniz :)

emz

emz

Üye
Arkadaş hadi dandroid i geçtim iphone da bile vpn ayarı istemeden Youtube çalışmaya devam ediyor bizde niye vpn istiyor

Sebebini son mesajda yazdım. Tüm cihazlar ios ve android de mobilden giriyor programda. Eğer sizde tarayıcı da mobil olan sayfayı açarsanız girecektir ;)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
iyi de şu an PCden adresine girebiliyorum, yani engel zaten kalkmış :)

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
Bağlanılıyor kendiniz diyor

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
    Konu Sahibi
Başka yasaklı site mi yok ?

:)

Üst Alt