Voyager Home Screen (vHome) v3.79a p189 [CN] S60v3 SymbianOS 9.x signed[Update:16.07.10]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayetullah25

ayetullah25

Üye
    Konu Sahibi
Voyager Home Screen (vHome) v3.79a p189 [CN] S60v3 SymbianOS 9.x signed[Update:16.07.10]
Voyager Home Screen (vHome) v3.79a p189 [CN] S60v3 SymbianOS 9.x signed



Voyager Ana Ekran (vHome) ÜCRETSİZ bir donanım size büyük saat, başlangıç menüsü, hava durumu, haberler senedi, Google, fav iletişim, akıllı arama, vb ile S60 ev ekran özelleştirmek yardımcı olur
Özellikler:
Sadece devre dışı bırakmak için C tuşuna basın sevmiyorsan belirli bir özellik gibi, eğer Özellikler Google, hava durumu, haberler, Operatör logosu, büyük saat gibi oldukça düz ön, ve / sağ öğe anahtarı olabilir bar ve bar haber yapmak için sol it.press.
home tuşuna basarak daha sonra seçmek de yanlışlıkla kırmızı tuşa basarak Opera Mini / Gmail gibi java uygulamaları çıkmak asla Hızlı görev anahtarı: Biz çalışan görevler arasında geçiş yapmak için kırmızı bitir kullandığınızda, çok daha kolaydır.
Akıllı arama: Bir harf için sadece tip bir sayı, Bill için herhangi bir temas fast.Like 2455 bulabilirsiniz. Sen uygulamalar için de bu kullanabilirsiniz. 46245 için Gmail gibi. Biraz zaman akıllı arama ev ekranından şey alabilirsiniz yararsız telefonunuzun menüsünde bulabilirsiniz.
Başlat menüsü: Başka bir şekilde uygulamaları düzenlemek için, bir app akıllı aramayı kullanarak bulabilir ve start şehrinde menü veya Ana ekran kısayol app yer. Ve biz start menüsünde alt klasör desteği.
MyFav: sizin arama tarama otomatik olarak kaydeder. ve en sık MyFav özelliği, ana ekran sağ seçim tuşu / metin arama insanlar yer. (tabi bunu istediğiniz uygulaması) ile değiştirebilirsiniz. bıraktı bu / sağ tuşuna basın görebilirsiniz senin en çok kullanılan apps de.
vApps: evet, bir mini App Store, yedinci kısayol içerir. Şimdi (burada ne görmek istiyorum bize değil çok fazla apps), burada, tüm uygun telefon modeli (test ettik ve ekran çözünürlüğü, mr/fp1/fp2, vb bunları organize en iyi ücretsiz uygulamalar toplamak istiyorum Eğer, otomatik E yükleyin:, ölü basit için). tek bir tıklamayla indirmek zorunda değilsiniz. (liste şekilde otomatik olarak bir arada bir kontrol güncelleştirilir).
Şimdi çalıştırmak isterseniz Yeni app kutusu: yeni bir uygulaması yüklendikten sonra, bir halk soran görecekti. Eğer menüsüne bulmak için kazma zaman kazandırır.
Web dizini: Sırasıyla web tarayıcısı, bizim dizin sayfası görürsünüz. Tüm en popüler mobil siteleri (umarım). Hoşuna yoksa sadece kapatmak Başlat-Ayarlar-Diğer
Tuş Kilidi: üzgün sistem ayarlarını, işe yaramaz yine vHome.Lock kurulum lütfen kolay: Başlat-Lock, çok eski yol daha iyi. iki kez basın bitir kilidini.
Bağlantı: varsayılan vHome güncelleme hava / haber, her saat, 9:00-23:00 (hayır güncelleme eğer devre dışı haber ve hava), Başlat-Ayarlar-Bağlantı ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde bu değişikliği.
Girişi değiştir:
Değişiklik yoktur günlüğü
 

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt