volkswagen transporter 2010

Sponsorlu Bağlantılar

dexter88

dexter88

Üye
    Konu Sahibi
volkswagen transporter 2010

• Beğen
Tepkiler: ykrz

jackalx_06

jackalx_06

Üye
bence transporte ın her modeli çok güzel. tabi buda bir ayrı güzel saol.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
evet haklısın... hele 170 beygir 4 motion sedan bi arabaya tercihimdir.
şakamı bu sedan bir arabaya tercihinmi tamam ozaman 1.6 180 beygir opel insignia ile yanından geçerken de tercih edersin:ehe
tasarım güzel ama hala x-zenon far yok ve ilk iç resmi fu ll , 2. iç resim ise baz modelin
volkswagen bence donanım konusunda çok pahalıya kaçıyor bazı ve ful lü arasında çok büyük fiyat farkı oluyor.
güzel yapmışlar ama

dexter88

dexter88

Üye
    Konu Sahibi
şakamı bu sedan bir arabaya tercihinmi tamam ozaman 1.6 180 beygir opel insignia ile yanından geçerken de tercih edersin:ehe
tasarım güzel ama hala x-zenon far yok ve ilk iç resmi fu ll , 2. iç resim ise baz modelin
volkswagen bence donanım konusunda çok pahalıya kaçıyor bazı ve ful lü arasında çok büyük fiyat farkı oluyor.
güzel yapmışlar ama

Güç 174 PS (128 kW) @ 3500 dev/dak DIN
Tork 400 Nm @ 2000 dev/dak
2000 devirde 400 NM torku gecebilecek sayılı dizel sedan araba var... tabii transporterin 4 çeker özelliğini yazmıyorum bile. kırmızı ışıkta kalkışta rampa tırmanırken farkettirir transporter kendini
yollarda gaza basmaktan sıkılmayacagınız araclardan biridir sürekli hız ister.
Bu arada aracım 2008 vw.1.9 tdi golf tour. opele gelince opelin kullandığı motorların çoğu diğer firmaların geliştirdiği motorlardır örneğin 1.3CDTI motoru aslında fiat multijet motorudur. Ayrıca insignia kasası bayagı agır bi kasa ona nası 1.6 opel dizel motoru koymuşlar anlamadım bunlar yüksek basınclı motorlar bi opel motorunun fazla dayanabilecegini sanmıyorum vw ve opeli kıyaslamam bile
hadi bi honda veya toyota olsa anlarım ama opel yanlış tercih bence teşekkürler

palermomartin

Üye
dxter88 e katılıyorum..transportı olan biri olarak sedan arabalarla kıyaslamıyorum bile..kendisinden beklenmeyecek bir çevikliğe sahip araba..2 tonluk kasasına rağmen 180-190 a hiç zorlanmadan çıkabiliyor..ayrıca transporter kullanan bilir ki, onu kullandıktan sonra sedan bir araba hiç zevk vermez..uzun yola çıkmaktan hiç bahsetmiyorum bile zaten.. :) transporter 10 numara :)

mustan14

mustan14

Üye
polarmomartine katılıyorum başka arabaya bakamaz vw süren sedan medan hikaye

furempati2

furempati2

Üye
Saolasın !

Neverex

Üye
Güzel tasarım paylaşım için teşekkürler :oke:

muhsin_cepelli

Üye
arkadaslar bende 2006 model t5 var ve asırı memnunum. ve arkadasların dedıgı gıbı transporter sedan arabaların yanında kraldır. transporter ıle hayatının en rahat uzun yolculugunu yaparsın 12 saat yolculuk yaptım sadece 1 saat mola vererek ve benı hıc yormadı. bu modelı de cok guzel olmus paylasım ıcın saol ama fıyatını cok merak edıyorum dıs tasarıma ve ıc dıreksıyon ıle konsola bayıldım asırı pahalı olmazsa türkiyeye geldigi ilk gün almıs olurum. :D

akula

akula

Üye
ne transporter ne polo nede başka araba bende 2,8 motorlu 2004 model volt vardı en kral arabadan rahattı turda uzun yol yapıyordum günde ortalama 600 km ama aksama yorgunluk felan olmuyordu ah ah param olsa yine alırdım

ykrz

Üye
Transporter tek kelime ile harika bir araba !

Yeni kasada aracın içi harika görünüyor.Dışıda güzel ama eski kasa 2003 modelini andırıyor ön tarafı.. Ama ilk başta dediğim gibi harika bir araba..Binek otomobil konforunu aratmıyor..Yol nekadar uzun olursa olsun yorgunluk nedir bilmezsiniz..Hele o yükseklik keyfi varya..bambaşka bir zevk veriyor insana.. Transporter...
Anlatmakla olmaz..

Anlatılmaz Yaşanır..!

Rabbim dileyen herkese nasip etsin..

orage58

orage58

Üye
transporterı hiçbir arabayla kıyaslayamassınız.lütfen transporterı kullanmayanlar konuşmasın.t5i zaten kullanmıosun araba altından uçup gidiyor. :D bu son modellerindede 2.0 tdi motor a 180 beygir koymuşlar hem motorun küçük seçeneği hemde beygirin 180 olması süper olmuş.2.5 tdi 130 beygir 2006 model süper ötesi coşuyordum.şimdi bunlardan alma zamanı....

hondActiva

hondActiva

Üye
yeni farlarına bittim süper tasarım olmus..-Transporter- adı yeter..

rafi1994

rafi1994

Üye
Farları çok güzel yapmışlar helal olsun

nuh pekşen

Üye
müthiş güzel. konfor harikası.

yusufucan

yusufucan

Üye
Keskin bakışlar ile karşımızda çok güzeL.

bybed

bybed

Üye
Güzel paylaşım :oke:

Aziz™

Aziz™

Üye
son iki resim farklı:)

erdinc8181

Üye
2011 vw transporter sahibiyiz rabbim dileyen herkese nasip etsin aracı vip yaptırdık iç dış herşeyiyle süper 2.0 TDI motor ve140 beygir olmasına rağmen hatta 2000 kg olmasına rağmen 180-190 da hiç zorlanmayan ve süper çekiş gücüne sahip olan bi araçtır .şiddetle tavsiye edilir . :oke::turkiye: