Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT 90 PS DSG Comfortline Teknik ve Donanımsal Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT 90 PS DSG Comfortline Teknik ve Donanımsal Özellikleri
Volkswagen tarafından geliştirilen ve 2017 yılının en iddialı modellerinden birisi olarak tanıtılan Polo 1.2 TSI BMT 90 PS DSG Comfortline paket seçeneği ile ilgili tüm donanımsal ve teknik özellikler makalemizde yer almakta.

Araç fiyatı 52 Bin 600 TL olarak belirlenmiştir. Silindir hacmini inceleyecek olursak 1197cc’lerde olduğunu belirtebiliriz. Otomatik vitesin kullanıldığı araçta vites geçişlerini oldukça rahat hissedebiliyorsunuz. Yakıt olarak benzin kullanımlı olan araç için şehir içi mesafede 100km’de yalnızca 5.8lt benzin harcıyorsunuz. Polo serisi içinde yer almak üzere tasarlanmış bu araç önden çekişli olma özelliği ile sürücülerine daha rahat ve kontrol edilebilir bir güç sunuyor. 10.8 saniyelik süre zarfında 100km’ye, azami hız olarak saatte 184km’ye kadar çıkabilen araç gösterdiği performansı ile 90hp beygir gücünü ortaya koyuyor. Silindir hacminin 1197cc olduğunu belirtmiştik bu bağlamda araçta 4 adet silindir yer almakta. Yakıt püskürtme özelliği, elektronik kontrollü doğrudan enjeksiyon sistemi ile birlikte çalışmaktadır. Beslenme tipi diğer polo serisi araçlarının aksine turbo tipi beslenme ile tasarlanmıştır. Ayrıca araçta yakıt tasarruflu blue motion teknolojisinin kullanılması da verimli yakıt tüketimi için tercih edilirliği artırmakta. Araç vites sayısı 7 olmakla beraber DSG olarak adlandırılan gelişmiş şanzıman ve çift debriyaj sistemi de yine otomatik olarak tasarlanmıştır. 5 kapılı olan araç geniş bagaj hacmine de sahip. 280lt hacimli ve çift kademeli bagaj sistemi en iyi Volkswagen modellerinden birini sizlere sunuyor. Sürücü destekleme özelliklerine de önem veren araç stop ve start destekli tasarımına ek olmak üzere kalkışlarda yokuş desteği, dengeyi kontrol etme sistemleri, diferansiyel kilidi gibi sürücüyü koruyan yapıda oluşturulmuştur.

Park ettiğiniz aracınızın olası sorunlarına karşı önlem almak üzere mekanik park freni sistemi kullanılmıştır. Böylece aracınızın park edildiği andan itibaren güvende olduğunu biliyor olacaksınız. Ayrıca rail kumaş kullanılan araç koltukları da kullanıcılarına farklı bir havayı yansıtıyor. Araç içi tasarımını önemsiyorsanız deri direksiyon simidi ve 3 kollu sportif direksiyon tasarımı oldukça şık duruşu ile sizi konforlu bir sürüşe davet ediyor. Ek olarak direksiyonunun yüksekliğini kendinize göre ayarlayabiliyor ve dilerseniz direksiyon kumandasını da kullanabiliyorsunuz.

2009 yılında yapılan çarpışma testine göre 5 yıldız alan araç iki adet hava yastığına da sahiptir. Yine olumsuz bir durum karşısında yol hizmetleri ve iki sene sınırsız km mekanik garantisi kapsamından yararlanabilmeniz mümkün.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yine Emisyonda Hile Yapmıyordurlar İnşallah :sahan:
 


Üst Alt