Volkan, 'Fırtına'ya yakalandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Volkan, 'Fırtına'ya yakalandı
Trabzonspor'un, Bursaspor'un gözden çıkardığı Volkan Şen ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi.

Son olarak Engin Baytar'ın Galatasaray'a transfer olmasının ardından kadroda derinliği artırmak isteyen Karadeniz temsilcisi, Volkan Şen'i almak için Bursaspor'a teklif yaptı. Başkan Sadri Şener de, Volkan Şen'i transfer etmek istediklerini doğrulayarak, "Volkan yeteneklerine inandığımız kaliteli bir futbolcu. Bursaspor kulübü ile görüşmelerimiz sürüyor" dediği ifade edildi.

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda bu oyuncuyu satmayı planladığı ve transferin bu hafta içerisinde kesinlik kazanabileceği belirtildi. Yeşil-beyazlılar Volkan Şen için bonservis bedeli olarak 4 milyon euro talep ettiği ve pazarlıkların bu fiyat üzerinden sürdüğü öğrenildi.

Bu arada Bordo-mavililer Volkan Şen'den başka bir diğer Bursasporlu İbrahim Öztürk'ü de bordo-mavili renklere bağlamak istiyor.
Trabzonspor , bu transfer için Bursaspor'a takas dahil olmak üzere bir çok alternatif sunarken, Perşembe günü Avrupa Ligi'nde Athletic Bilbao ile oynanacak olan rövanş maçının ardından transfer çalışmalarını daha da yoğunlaştırması bekleniyor . Teknik direktör Şenol Güneş'in de elinde daha fazla alternatif oluşturması için yapılması muhtemel transferlere çok sıcak baktığı ifade edildi.

Öte yandan teknik direktör Şenol Güneş'in Athletic Bilbao karşısında 3 oyuncusunun yokluğunda 11'ini şekillendirmek için yoğun çaba harcarken antrenmanları da basına ve taraftara kapattı.

Burak, Adrian ve Colman gibi 3 önemli isimden yoksun çıkacakları rövanş maçına en iyi 11'i çıkarabilmenin hesaplarını yapan tecrübeli teknik adam, Zokora'nın cezasının bitmesi ile derin bir nefes alırken bu oyuncunun yanında genç Aykut'a oynayacakmış gibi hazır olması yönünde uyarılarda bulundu.

İlk maçtaki performansı beğenilen Halil'e Burak'ın görevini vermeyi planlayan Güneş'in Alanzinho'yu ise forvetin arkasında denemeyi düşünüyor. İlk dakikalarda taraftarın desteğiyle golü bulmayı hedefleyen Güneş'in ofansif ağırlıklı bir oyun düşüncesiyle sahaya çıkacağı belirtildi.

Öte yandan Perşembe akşamı TT Arena'da Atletic Bilbao ile 0-0'ın rövanşına çıkacak olan Trabzonspor'da taraftarların maça ilgisinin çok büyük olduğu belirtildi. Satışa çıkan biletlere taraftarların yoğun ilgi gösterdiği ve ilk günde 20 bin biletin satıldığı öğrenildi. Maç gününe kadar satışı sürecek olan biletlerin kısa sürede tükenmesi bekleniyor.
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
"Volkan yeteneklerine
inandığımız kaliteli bir futbolcu.
Bursaspor kulübü ile görüşmelerimiz sürüyor"

Ronaldo geliyor çekilin :d:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt