Volkan Demirel'e büyük tepki

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Volkan Demirel'e büyük tepki


2012 Avrupa Futbol Şampiyonası play-off turu ilk maçında, İstanbul'da Hırvatistan'a 3-0 yenilen Türkiye, final şansını mucizelere bıraktı. Taraftarlar kaleci Volkan Demirel’e büyük tepki gösterdi.

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası play-off turu ilk maçında, İstanbul'da Hırvatistan'a 3-0 yenilen Türkiye, final şansını mucizelere bıraktı.
Önemli maçta hiçbir varlık gösteremeyerek büyük düş kırıklığı yaratan milliler, 15 Kasım Salı günü Zagreb'de yapılacak rövanş maçı için umutlarını adeta İstanbul'da bıraktı.
Karşılaşmadan ummadığı bir skorla galip ayrılan Hırvatistan ise Polonya ve Ukrayna'nın ortaklaşa düzenleyeceği 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılma yolunda çok büyük bir avantaj elde etti.

''HİDDİNK İSTİFA'' SESLERİ
Türkiye'nin Hırvatistan karşısındaki şok yenilgisi, taraftarların teknik heyete tepki göstermesine neden oldu.
Türk Telekom Arena'yı tamamen dolduran sporseverler, Hırvatistan'ın 51'inci dakikada gelen 3'üncü golünün ardından, teknik direktör Guus Hiddink ve yardımcısı Oğuz Çetin'i istifaya çağırdı.
''Hiddink istifa'', ''Oğuz istifa'' diye tempo tutan taraftarlar, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı lehine tezahürat yaptı.
8 Kasım Salı günü 65'inci doğum gününü milli takım kampında kutlayan Hollandalı teknik adam, kariyerinin en sıkıntılı maçlarından birisini yaşadı.

VOLKAN'A BÜYÜK TEPKİ
Milli takımın farklı skorlu yenilgisi moralleri bir hayli bozarken, taraftarlar kaleci Volkan Demirel'e de büyük tepki gösterdi.
Yediği 3 golün ardından, bir pozisyonda kolay bir şutta topu kontrol eden Volkan'ı, çoğunlukla Galatasaraylı taraftarların bulunduğu kale arkasındaki bir grup taraftar alaycı biçimde alkışladı. Bunun üzerine moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlenen milli kaleci, bu tribüne dönerek, taraftarları kendisi de alkışla protesto etti. Volkan'ın bu hareketi üzerine taraftarlar, milli kaleciye büyük tepki gösterip, küfürlü protestoda bulundu ve kendisine her top gelişinde ıslıkladı.
Bu arada, başta Emre olmak üzere milli futbolcular, taraftarlardan protestoya son vermelerini isterken, Emre de bu protestolardan nasibini aldı.

FUTBOLCULARA PROTESTO
Türk taraftarlar, milli takım oyuncularını da protesto etti. Oyunun son anlarında Türk oyuncular arasında yapılan pas alışverişi sırasında ''oley'' diye alaycı biçimde tempo tutan öfkeli taraftarlar, bitiş düdüğüyle birlikte de soyunma odasına giden futbolcuları yuhaladı.

ERKEN GOL ŞOK ETTİ
Zagreb'deki rövanş maçı için avantajlı bir skoru hedefleyen Türkiye, henüz 2'nci dakikada kalesinde gördüğü golle adeta ''şok'' oldu.
Hırvatlar'ın Olic ile maçın başında bulduğu gol, Türk Telekom Arena'yı dolduran 50 bin sporsever üzerinde soğuk duş etkisi yaptı.
Buna rağmen taraftarlar coşkulu biçimde milli takımı desteklerken, Hırvatistan'ın 32'nci dakikada skoru 2-0 yapmasıyla birlikte stat sessizliğe büründü.

EMRE, HAKAN, SABRİ VE ARDA RÖVANŞTA YOK
Türk Milli Takımı'nda bu maçta sarı kart gören Emre Belözoğlu, Hakan Kadir Balta, Sabri Sarıoğlu ve Arda Turan, cezalı duruma düştü.
Elemelerde grup aşamasında da birer sarı kartları bulunan 4 futbolcu, 15 Kasım Salı günü Zagreb'de oynanacak maçta forma giyemeyecek.

HIRVATLAR GALİBİYETİ KUTLADI
İstanbul'dan 3-0 galip ayrılarak, finallere gitme biletini çok büyük oranda cebine koyan Hırvatistan, maç sonunda galibiyeti kutladı.
Maçın bitiş düdüğüyle sahanın ortasında toplanan Hırvat futbolculara, yedekler de katıldı ve galibiyet kutlaması yapıldı. Hırvat futbolcular, kendilerini yalnız bırakmayan az sayıdaki taraftarlarına giderken, stattaki Türk taraftarlar da kendilerini centilmen biçimde alkışladı.
Bu arada Türk taraftarlar, oyunun son anlarında yapılan değişiklikler sırasında Hırvat futbolcuları da alkışladı.

TRİBÜNLER ERKEN BOŞALDI
İstanbul'daki soğuk ve yağışlı havaya rağmen tribünleri tamamen dolduran 50 bin sporsever, stattan büyük düş kırıklığı yaşayarak ayrıldı.
Hırvatların ikinci yarının başında gelen 3'üncü golünün ardından tribünler yavaş yavaş boşalmaya başlarken, maçın son anlarında tribünler büyük ölçüde boş kaldı.

TÜRKİYE, HIRVATİSTAN'I YİNE YENEMEDİ
Hırvatistan ile 5'inci maçına çıkan Türk Milli Takımı, rakibi karşısında yine galibiyet alamadı.
İki takım arasındaki 5 maçtan 2'sini Hırvatistan kazanırken, 3'ü berabere sonuçlandı. Türkiye, EURO 2008'de çeyrek finalde karşılaştığı rakibini normal süresi 0-0, uzatmaları 1-1 biten maç sonunda penaltılarla eleyip, yarı finale yükselmişti. Hırvatlar, bu galibiyetle EURO 2008'in rövanşını da almış oldu.

TÜRK TELEKOM ARENA'DA 2'NCİ YENİLGİ
(A) Milli Futbol Takımı, 5'inci kez sahaya çıktığı Türk Telekom Arena'da 2'nci yenilgisini aldı.
Milliler, Türkiye sınırları içinde son 5 maçını oynadığı yeni statta, Almanya'nın ardından 2'nci mağlubiyetini Hırvatistan'dan aldı.

HIRVATİSTAN'DA CORLUKA VE DUJMOVİC CEZALI
Hırvatistan'da sarı kart gören Vedran Corluka ve Tomislav Dujmovic de cezalı duruma düştü.
Elemelerde grup aşamasında da birer sarı kartı bulunan Corluka ve Dujmovic, 15 Kasım Salı günü Zagreb'de oynanacak rövanşta forma giyemeyecek.

YEDEKLER TARAFTARLA TARTIŞTI
Hırvatistan'ın maçta 2'nci golü bulmasıyla statta atmosfer de yükseldi. Bu golün hemen ardından, saha kenarında ısınan Türk Milli Takımı'nın bazı oyuncularının, tribünden kendilerine laf atan taraftarlarla diyaloğa girdiği gözlendi.

HİDDİNK YÖNETİMİNDEKİ 15'İNCİ MAÇTA 5'İNCİ YENİLGİ
Teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde 15'inci maçına çıkan Türkiye, 5'inci kez sahadan yenilgiyle ayrıldı.
Milliler, Hollandalı teknik adam yönetiminde 7 kez kazanırken, 3 kez de berabere kaldı.
11'i resmi, 4'ü özel bu 15 maçta Türkiye toplam 18 gol atarken, kalesinde ise 15 gol gördü.

TÜRKİYE KALEYİ BULAMADI
Her bakımdan çok kötü bir maç çıkaran Türk Milli Takımı'nın performansı, istatistiklere de yansıdı.
Maç boyunca sadece 3 şut çekebilen ay yıldızlı futbolcular, bunlarda da kaleyi isabet ettiremedi.
Hırvatistan ise 15 şutta 8 kez çerçeveyi tutturdu, bunlardan 3'ünü gole dönüştürdü.

ARDA-BİLİC GERGİNLİĞİ
Maçın 9'uncu dakikasında milli futbolcu Arda Turan ile Hırvatistan Teknik Direktörü Slaven Bilic arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.
Taca çıkan topu Hırvat teknik adam eline alırken, atışı bir an önce kullanmak isteyen Arda, meşin yuvarlağı almak için hamle yaptı. Arda, bu sırada Bilic'in topu bırakmamasına tepki gösterdi.
 


lunatics26

lunatics26

Üye
:hmmm
 
haltie

haltie

Üye
volkan demirele destek verenler var hala.ama çok fanatik fenerbahçeli olup onu eleştirenlerde çok fazla.bir takım bir futbolcu kötü performans gösterdiği için taraftar tarafından ıslıklanır çok doğal dünyanın her yerinde bu böyledir.ama ıslıklanan futbolcu taraftara küfür ederse bu da yanlızca Türkiyede olur.Volkana destek veren azınlığa sesleniyorum o küfür size de edilmiştir aslında ama anlayana tabi;)
 

Burak

Üye
volkanın bir suçu yok ki.
defans iyi değildi kalecinin suçu yok
 
cargo3230

cargo3230

Üye
hem profesyonel ol hem milyon eurolar kazan hem final maçında kendi evinde 3-0 kendi ayarında bi takıma yenil taraftar tepki gösterince de dön tribüne A....... ÇOCUKLARI de ağzı net okunuyordu
yok arkadaş yok bizim futbolcularda ahlak diye bişey yok oldu de diyelim ana avrat küfretti de taraftar olur mu bu senin yaptığın ve türk diye ii kaleci diye el üstünde tutluyor pascalın elini sokmasından daha ağır bence volkanın yaptığı federasyon lisansına el koymalı dana gibi böğürtüp yalvarmalı hatasını ağlayarak sızlayarak ben eşşeğin önde gideniyim diyerek anlamalı açıklamalı öyle affedilmeli çünkü biz türkler biraz kalın kafalı oluyoruz tam idrak etmiyor beyinler elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz.... hala alkışlayan destek çıkanlar var volkana hayret valla... tamam taraftar özellikle milli davada her zaman arkasında olmalı takımında da volkan bu densizliği nasıl kendine hak olarak görüyor anlamadım.....
 
|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
peki galatasaraylı arkadaşlar, volkan galatasaraylı olsaydı da aynı tepkiyi görecek miydi acaba merak ediyorum. o, o gün orada millitakımımızın kalecisiydi, sırtında fenerbahçe forması yoktu. daha evvel tıpkı emreye yaptıkları gibi bu defa aynısını volkana yaptılar. hani ispanyada boğalar vardır,kırmızıyı görünce saldırıyorlar, bu iş aynı hesap. ve bunu yapanlar sadece galatasaraylı taraftarlar oluyor hep, ne tesadüf!
sora da basın tarafından, ülke çapında ayıplanıp kınanınca bi de utanmadan savunmaya geçiyorlar. yok efendim volkan cevap vermişmiş de, ağzını açında bilmem hangi küfür okunmuşmuş da falan filan... geçin yav bu saçma teraneleri... siz volkanın bugüne kadar terbiyesizlik yaptığını, küfür ettiğini nerede gördünüz. adamı zıvanadan çıkardınız, moralini sıfıra indirdiniz, sora da gol yedi diye adamı iyice abondone ettiniz. iyi de bundan kim zarar gördü, bütün Türkiye! yazık olmadı mı, ayıp olmadı mı bu size?! milli takıma da, Türkiyeye de en büyük ayıbı ve ihaneti galatasaraylı taraftarlar yapmıştır. bu kadar net ve açık!
 
  • Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
sanki takım çok iyi de kaleci kötü, sonunda bütün iş volkana bırakıldı.Adamla dalga geçecekler top kurtardı diye sonra küfür edince suçlu volkan olacak yok ya iyi yaptı ben olsam daha fazlasını ederdim.Adam gibi milli maç izleyecekseniz stada gidin eğer takım sempatizanlığı yapacaksanız zararınızda olmasın oturun evinizde

----------Eklendi @ 16:39:29 ---------- Yazıldı @ 16:38:23 ----------

peki galatasaraylı arkadaşlar, volkan galatasaraylı olsaydı da aynı tepkiyi görecek miydi acaba merak ediyorum. o, o gün orada millitakımımızın kalecisiydi, sırtında fenerbahçe forması yoktu. daha evvel tıpkı emreye yaptıkları gibi bu defa aynısını volkana yaptılar. hani ispanyada boğalar vardır,kırmızıyı görünce saldırıyorlar, bu iş aynı hesap. ve bunu yapanlar sadece galatasaraylı taraftarlar oluyor hep, ne tesadüf!
sora da basın tarafından, ülke çapında ayıplanıp kınanınca bi de utanmadan savunmaya geçiyorlar. yok efendim volkan cevap vermişmiş de, ağzını açında bilmem hangi küfür okunmuşmuş da falan filan... geçin yav bu saçma teraneleri... siz volkanın bugüne kadar terbiyesizlik yaptığını, küfür ettiğini nerede gördünüz. adamı zıvanadan çıkardınız, moralini sıfıra indirdiniz, sora da gol yedi diye adamı iyice abondone ettiniz. iyi de bundan kim zarar gördü, bütün Türkiye! yazık olmadı mı, ayıp olmadı mı bu size?! milli takıma da, Türkiyeye de en büyük ayıbı ve ihaneti galatasaraylı taraftarlar yapmıştır. bu kadar net ve açık!

zaten bu yüzden diyoruz arenada milli maç oynatılmamalı,yok stad güzelmiş falan filan, güzelliğini gördük 3 taneyi hazmettiler mi acaba merak ediyorum
 
cargo3230

cargo3230

Üye
şu sonuç çıkıyor galatasaraylı bir futbolcu size ana avrat küfretse demekki yarabbi şükür diyeceksiniz bunun gs fb bjk ile ne alaksı var anlamak mümkün değil.....
 
haltie

haltie

Üye
ilk gol şöyle oldu gökhan gönül orta açtı volkan ağlara gönderdi.
 
|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
şu sonuç çıkıyor galatasaraylı bir futbolcu size ana avrat küfretse demekki yarabbi şükür diyeceksiniz bunun gs fb bjk ile ne alaksı var anlamak mümkün değil.....

yahu durup dururken hangi futbolcu insana ana avrat sövebilir ki?
kalemizi faraza bir yunanlı kaleci korusa eminim bunca zulmü reva görmezsiniz.
fenerli olunca akan sular duruyor, kırmızı görmüş boğalara dönüyorsunuz, milli takım olduğunu da unutacak kadar gözleriniz kararıyor.
sora da ağız okuyup ana avrat sövdüğünü iddia ediyorsunuz. biz de bir söz var, "yavuz hırsız ev sahibini suçlu çıkarırmış" diye...
sizinki de o hesap...
bu arada bu işlere karışmamış nezih galatasaray seyircisini tenzih ediyorum.
 
cargo3230

cargo3230

Üye


yahu durup dururken hangi futbolcu insana ana avrat sövebilir ki?
kalemizi faraza bir yunanlı kaleci korusa eminim bunca zulmü reva görmezsiniz.
fenerli olunca akan sular duruyor, kırmızı görmüş boğalara dönüyorsunuz, milli takım olduğunu da unutacak kadar gözleriniz kararıyor.
sora da ağız okuyup ana avrat sövdüğünü iddia ediyorsunuz. biz de bir söz var, "yavuz hırsız ev sahibini suçlu çıkarırmış" diye...
sizinki de o hesap...
bu arada bu işlere karışmamış nezih galatasaray seyircisini tenzih ediyorum.

hahh işte bende onu diyorum demişsin ya milli takımı unutacak kadar işte sorun milli takım milli futbolcular ama o içinizdeki eziklik varya sizin o bize yakıştırmaya çalıştığın kırmızı görmüş boğa muhabbeti size oluyor işte stad gs nin taraftarda milli taraftar değil gs taraftarı ondan küfrediyorlar zannediyorsun anlamak mümkün değil nedir bu sebebi
bu birincisi ikinciside anlamak istemediğiniz şey ben taraftarı suçsuz görmüyorum tam terbiyesizlik hiç yakışmayan şeyler bunlar ama volkan öküzünün yaptığıda tam öküzlük orda muslerada olsa rüştüde olsa en sevdiğim kaleci ts li onurda olsa aynı şeyi derdim milyon euroluk öküz derdim ama nedense olayı hep gsye maletmeye çalışıyorsunuz fenerliler hep böyle kalmaya mahkum galiba lanetlisiniz....:ah
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
295
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
274
DiaBLoS


Üst Alt