İşte Fenerbahçe'de 'İstenmeyen 4'lü .

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
İşte Fenerbahçe'de 'İstenmeyen 4'lü .
Süper Lig'in ilk iki haftasında henüz galibiyet yüzü göremeyen, Avrupa'ya beklenmedik şekilde veda eden Fenerbahçe'de taraftarlar 4 isme büyük tepki gösteriyor.
VOLKAN DEMİREL
Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Göztepe maçında ve Kadıköy'deki Trabzonspor maçında amatörce goller yiyen Volkan Demirel, geçtiğimiz hafta sarı-lacivertli taraftarların protestolarına maruz kalmıştı. Vardar maçına yedek başlayan ve forma şansı bulamayan milli kalecenin eski günlerinden eser yok.

ROBIN VAN PERSIE
Fenerbahçe'ye geldiğinden beri yüksek maliyetine rağmen istenen performansı sergileyemeyen Robin van Persie bu sezona da iyi başlayamayan isimler arasında. Sürekli sakatlığı olduğu söylenen, forma giydiği maçlarda ise varlığıyla yokluğu bir olan Hollandalı yıldız sarı-lacivertli ekipte istenmeyen 4'lü arasında yer alıyor.

OZAN TUFAN
Ozan Tufan ise belki de 'İstenmeyen 4'lü arasında en yoğun protestolara maruz kalan isim diyebiliriz. Dün akşam oynanan Vardar maçında da sürekli hatalı paslar yapan, çektiği şutlar kaleyi bulmayan Ozan da taraftarların defterden sildiği isimler arasında yer alıyor.

HASAN ALİ KALDIRIM
Hasan Ali Kaldırım ise bu isimlerin arasında yer alan son halka. Geçtiğimiz yıllardaki performansından eser kalmayan ve hiçbir maçta ekstra çaba göstermeyen milli oyuncu için de sarı-lacivertli taraftarların sabrı taşmış durumda.

YÜKSELEN DEĞERLER
Fenerbahçe bazı futbolcular gözden düşerken, bazıları ise sorumluluk almaya başladı. Bu oyuncular başında Alper Potuk, Valbuena ve Roman Neustadter geliyor.

EN FAZLA GOL ATAN İSİMLER ONLAR
Forvet hattından istediği verimi alamayan Fenerbahçe'de Alper Potuk ligde ve Avrupa'da çıktığı 6 maçta, Neustadter ise 5 maçta 2'şer kez fileleri havalandır

 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Volkan ile Hasan Ali Kaldırım'a otur kardeşim sen yedeklerde bekle diyebilirsin de, ancak diğer iki arkadaş için taraftarın sabrı kalmamıştır.
 

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
410
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
356
Doğuş Pertez
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
298
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
230
DiaBLoS


Üst Alt