ahmetensar67
Üye
-
Konu Sahibi
-
?????????kendi yapımım:windows için sesli asistan siz yazın o yapsın komutlarınıza sesli cevap versin - MaxiCep
kendi yapımım windows için asistan uygulaması siz yazın o yapsın size sesli cevap versin! denemek isteyen tüm değerli maxicep üyeleri konuya davetlidir güncel sürüm indirme linkini konuda bulabilirsiniz
kardeşim bunun konuyla ne ilgisi warbana bi çözüm önerisi bulabilirmisin
o sitede dosyayı linklerden herhangi birinden indirin ve spflashtool ile flashlayın diyor?????????
---
yeni üye olduğun belli
---
o benim imzam yani benim yazdığım her mesajda çıkıyor benim yazdığım asıl mesaj buyduLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeşim yeni üyeyim evet bilmiyorum bu işleri
bu verdiğin sitedeki stock rom 2 sini mi indiricem vede bunlar türkçe mi bana biraz yardımcı olabilirmisin gerekirse ahmetensar12@gmail.com adresinden bana mesaj atabilirmisin daha iyi konuşuruz ?
peki türkçe midir?o sitede dosyayı linklerden herhangi birinden indirin ve spflashtool ile flashlayın diyor
ben denemedim ve sorumluluk kabul etmiyorum bilgin olsun
bu arada mesajlarımı kopylamak yerine mesajın altındaki alıntı butonunu kullanabilirsin
o sitede dosyayı linklerden herhangi birinden indirin ve spflashtool ile flashlayın diyor
ben denemedim ve sorumluluk kabul etmiyorum bilgin olsun
bu arada mesajlarımı kopylamak yerine mesajın altındaki alıntı butonunu kullanabilirsin
android yapısı gereği içinde tüm dilleri barındıran bir sistemdirpeki türkçe midir?
peki türkçe midir?
android yapısı gereği içinde tüm dilleri barındıran bir sistemdir
bulunacaktır diye düşünüyorum ama bilmem alıştıkların büyük ihtimalle vbullettindir burası xenforoya geçmişkardeşim her forum sitesinin yapısı ayrı oluyor buraya alışamadım bu birikincisi ikidir beni alaya alıyorsun bazı stock romlarda türkçe dil seçeneği bulunmyor diye biliyorum ?
bulunacaktır diye düşünüyorum ama bilmem alıştıkların büyük ihtimalle vbullettindir burası xenforoya geçmiş
bulunacaktır diye düşünüyorum ama bilmem alıştıkların büyük ihtimalle vbullettindir burası xenforoya geçmiş
858 var bende
hayır duymadım ne yalan söyleyim
hayır duymadım ne yalan söyleyim
o sitede okuduğum bir yorum hiç hoşuma gitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?