Vodem SMS göndermek ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
Vodem SMS göndermek ?
Arkadaşlar Vodafone'nin 'İnternetim hep yanımda olsun diyenlere,Vodem'ler kontratsız, formalitesiz sadece 65 TL. Üstelik 1 GB İnternet hediye! ' kampanyasından K3770 modeli vodem almayı düşünüyorum içine kendi kullandığım hatta cepnet tanımlayıp kullanmayı planlıyorum fakat şunu merak ettim bu vodemlerde SMS gönderme uyumlu diyor ben bu şekilde hattımı taktığımda hattıma daha önce sms paketi aldıysam bunları bilgisayardan yani vodem üzerinden gönderebilir miyim ?bu şekilde sms paketimden kullanabilir miyim ?

mstf_l

mstf_l

Üye
sms i telefondan kullanıyorsun ama vodafone un web sms servisi ile de olabilir

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Evet kullanabilirsin. Vodem üzerinden sms gönderip alabilirsin. Ücretlendirmeye gelince eğer paketin varsa paketinden düşer , Aynı telefondan gönderiyormuş gibi yani. Aynı zamanda sms de alabilirsin.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
Evet kullanabilirsin. Vodem üzerinden sms gönderip alabilirsin. Ücretlendirmeye gelince eğer paketin varsa paketinden düşer , Aynı telefondan gönderiyormuş gibi yani. Aynı zamanda sms de alabilirsin.

Bu çok iyi oldu dostum sms gönderildiğini biliyordumda paketten kullanılması süper oldu teşekkürler : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt