resulalan
Üye
-
Konu Sahibi
-
yükleme koşulu yok diyor vodafone. Bedava mesaj+aylık cepnet+birde 10dk 50 kr tan ararsan zaten aylık 20tl yi geçiyor. Yükleme koşulu yok diyorlar da bu parayı yükleme den nasıl elde edeceğiz. Yine 20yükle harca hesabı
Özgür Genç tarifesiyle Yükleme Koşuluna Son!
Özgür Genç tarifesinde sana özel 3 freezone var:
1) Yükleme koşuluna son; artık hesabında TL olduğu sürece her yöne 10 dakikası 50 kuruştan özgürce konuşup,
2) 12.000'lik her yöne Maksi SMS paketi aldığında hafta sonları;
3) Aylık Cepnet paketi aldığında ise her akşam 9'dan sabah 9'a kadar Vodafonelu`larla bedava konuşursun.
* Özgür Genç tarifesiyle arkadaşlarınla rahatça konuşmak, bolca mesajlaşmak, keyfince internette dolaşmak da senin özgürlüğün...
* Henüz Özgür Genç'li değilsen aklına gelebilecek soruların cevaplarını öğrenmek için: Özgür Genç Tarifesi Sıkça Sorulan Sorular; ya da sorularım yok, biran önce gidip Özgür Genç'li olayım diyorsan en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne uğrayarak abonelik işlemlerini hemen gerçekleştirebilirsin
Arkadaşlar bir sorum olacak.ben bu tarifeye geçtim ama geçmeden önce de hattım vodafoneydi ama tarifem farklıydı.o tarifemde her yöne 500 sms yapmıştım.o sms'lerim yanar mı yoksa onları kullanabilir miyim acil cevap verebilirseniz sevinirim...
süre sınırı yok arkadaşım, cebinde kontorun olduğu sürece heryöne 10 DAKIKASI 50 KURUSA KONUŞABILIRSIN
HEDIYE DAKIKALARIN ÖĞRENMEK IÇIN:
HAFTAIÇI AKŞAM 9'DAN SABAH 9: *456#1111#
HAFTA SONU: *456#1112#
evet kardeşim, ben bu tarifeye geçtim hiç düşünmeden geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?