Vodafonun Blackberry Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

raptorxxl

Üye
    Konu Sahibi
Vodafonun Blackberry Kampanyası
Merhaba arkadaşlar bu kampanyayı gördüm biz ailecek turkcelliz abim hariç. ve biraz araştırdım telefon vodafone faturasız hatla alınabiliyormuş. benim merak ettiğim abim vodafone faturalı bu telefonu alabilirmiyiz onun hattı üstüne sonrada sim kiliti açtırıp ben kullanmak istiyorumda ücret 399 tl miş buna bis dahilmi? dahilse ben bunu ilk aydan iptal ettirebilirmiyim 9.90 ödemek istemiyorum da wireless var zaten onlan bağlanırım
yani özetliyim
1.Abim Vodafone Faturalı ama telefon faturasıza satılıyor acaba alabilirmiyiz.
2.Telefon 399 Tl buna bis dahilmi dahilse iptal ettirebiliyormuyuz ilk aydan eğer ettirebiliyorsak bu 399 Tl düşüyormu yoksa yine 399 Tl mi ödüyoruz cevaplarsanız çok sevinirim heves yaptım valla :)

raptorxxl

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kimseden cevap yok neden ya bileniniz yokmu

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Merhaba arkadaşlar bu kampanyayı gördüm biz ailecek turkcelliz abim hariç. ve biraz araştırdım telefon vodafone faturasız hatla alınabiliyormuş. benim merak ettiğim abim vodafone faturalı bu telefonu alabilirmiyiz onun hattı üstüne sonrada sim kiliti açtırıp ben kullanmak istiyorumda ücret 399 tl miş buna bis dahilmi? dahilse ben bunu ilk aydan iptal ettirebilirmiyim 9.90 ödemek istemiyorum da wireless var zaten onlan bağlanırım
yani özetliyim
1.Abim Vodafone Faturalı ama telefon faturasıza satılıyor acaba alabilirmiyiz.
2.Telefon 399 Tl buna bis dahilmi dahilse iptal ettirebiliyormuyuz ilk aydan eğer ettirebiliyorsak bu 399 Tl düşüyormu yoksa yine 399 Tl mi ödüyoruz cevaplarsanız çok sevinirim heves yaptım valla :)

Arkadaşım bende bu kampanyadan aldım telefonu sorularını sana ayrıntılı şekilde cevaplayayım. Telefon faturalı hatlara satılmıyor. Faturasız hat olması gerekmekte zaten bunu vurgulamak amaçlı kampanya adı da Faturasız Blackberry kampanyası olarak geçmekte. Diğer bir soruna cevap vereyim cihaz 399 TL. Bis buna dahil mi demişsin şöyle anlatayım 1 yıllık bis aboneliği hizmeti veriyor ve bunun için aylık 9,9 TL ücret kesiliyor. Bis için aylık 9,9 TL haricinde bir ücret ödemiyorsun 9,9 TL karşılığında bis aboneliği ve internet tanımlanıyor hattına. Bir ayrıntı vermek gerekirse hattına tanımlanan internet paketi cepnet değildir haberin olsun. Diğer bir soruna geçelim Bis aboneliğini istediğin zaman iptal ettirebilirsin iptal ettirdiğin taktirde 9,9 TL ücret kesimi yapılmayacak fakat tekrar açtırmak istersen kampanya dahilindeki 9,9 TL lik bis kampanyasına katılamayacaksın operatörün kendi bis ücretleri karşılığında hizmet alabilirsin ki bunlar baya pahalı. Sanırım tüm sorularını yanıtladım ama ek bilgi şunuda vereyim aklında bulunsun bis 'i iptal ettirdiğinde sadece wap sayfalarına bağlanabileceğini unutma ayrıca Blackberry 'nin sunduğu özel programları (Facebook uygulaması , Twitter uygulaması vs...) Bis olmadan çalıştıramazsın. Fakat telefonun kendi tarayıcısından wap olarak bu servislere bağlanabilirsin. (Wireless hizmetide bis olmadığında kısıtlamalar oluyor wireless in olsa da yinede sadece wap sayfalarına girebilirsin) bana kalırsa bu büyük bir sorun değil ama ben sadece ek bilgi olsun diye dedim bende waptan bağlanıyorum bis 'i iptal ettirdim bir çok siteye giriyorum işimi rahat görüyor...

----------Eklendi @ 03:13:21 ---------- Yazıldı @ 03:10:32 ----------

Şunu söylemeyi unutmuşum Faturasız hattında 3 ay geçmiş olması lazım yani öyle hemen yeni hat alıp kampanya ya katılamıyorsun ama numara taşıma yaptığında bu kısıtlama yok diye biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt