Vodafone'nun büyük ayıbı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone'nun büyük ayıbı!
Merhaba,standart bağlantı hizinda kullanmam gereken 1gb internet paketim mevcut fakat youtuba girdim ve fark ettim ki bağlantı hızım saniyede 10 ile 20 kb arası çünkü video sürekli takılıyor şu an itibariyle benim için Vodafone bitmiştir.Son fatura mı ödeyip Ave a ya geçiyorum.sizde dikkat edin paketlere.

brk38

brk38

Üye
kardeeşim vodafone beş para etmez telefonda yarım saat konuşuyorum derdimi anlatıyorum şunu yapın olamzsa tekrar arayın olmadı tekrar aradım sonra bana size nasıl bir sonuç önerebilrim diyo:off:sonra tamam dedim kapattım:angry:bence geçiş yapacaksan turkcell derim:oke:

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Evet kardeşim sonuna kadar haklısın.Tamam herşeyi sınırsız veriyor ama altyapı berbat.Vodafone hattımı iptal edip mevcutta bulunan Avea hattımı kullanacağım Avea hiç yarı yolda bırakmadı.Birde 1gb ayda 9 tl çok uygun bana yeter.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Turkcell sınırlı paket + pahalı = Hızlı internet
Vodafone sınırsız internet + uygun Fiyat = Normal ile biraz altında bir internet hızı

Hangisi dersen Vodafone : ) sonuçta internetten video izlemek için ne Vodafone ne de Turkcell yaramaz hız istiyorsanız yanlış yerde arıyorsunuz. Ama normal siteleri açarken Vodafone hızı yeterli olacaktır ondan Vodafone derim.

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
internetten video izlerken Turkcell veya diğeri yaramaz mı?Kardeş saniyede 7.2 mbit ten daha yüksek hızla veri aktaran bir cihaz kullanıyorum galaxy ace video nedir ki film indiriyorum hd kalitede lütfen gsm teknolojisini biraz yakından takip edelim.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
internetten video izlerken Turkcell veya diğeri yaramaz mı?Kardeş saniyede 7.2 mbit ten daha yüksek hızla veri aktaran bir cihaz kullanıyorum galaxy ace video nedir ki film indiriyorum hd kalitede lütfen gsm teknolojisini biraz yakından takip edelim.

Telefondan mı bahsediyoruz yoksa bilgisayardan mı ? Telefondan o hızı yakalanacağını pek sanmıyorum. Wınn falan diyorsanız olabilir.

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan mı bahsediyoruz yoksa bilgisayardan mı ? Telefondan o hızı yakalanacağını pek sanmıyorum. Wınn falan diyorsanız olabilir.
telefon 1 saat 30 dk lik bir filmi dk lar içerisin de hd olarak youtube den indiriyorum.

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell in 4GB paketi ile bu belirttigim hiza ulaştım.Şebeke 3G +

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Turkcell in 4GB paketi ile bu belirttigim hiza ulaştım.Şebeke 3G +

4GB internet paketiniz var 1 saat 30 dakikalık HD filmin boyutu nedir ? Ayrıca bu paketlere upload'da dahildir. Yine dediğime gelmekte böyle ancak 5 gün kullanabilirsiniz sonrasında yine hiçbir video izleyemezsiniz paketiniz dolacağı için : ) Yine film vs.. şeyler için kotasız adsl kullanmak mantıklısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt