VodafonedaN Ayrım Yapmayan Tarife

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayalet114

hayalet114

Üye
    Konu Sahibi
VodafonedaN Ayrım Yapmayan Tarife
Vodafone verdiği sözü tutuyor, kuralları değiştirmeye devam ediyor...

İşte Vodafone’dan "Ayrım Yapmayan Tarife"
Her yöne sadece 1 kontör

Ayrım Yapmayan Tarife’de tüm GSM operatörleri ve sabit hatları aramanın dakikası 1 kontör

Bundan daha ucuz tarife yok

Artık, iki hat kullanmaya gerek yok!

Aylık bir defada 200 veya üzeri kontör yüklendiğinde indirimli tarife, aksi durumda normal tarife geçerlidir.
Yurtiçi diğer GSM operatörleri ve Sabit Telefonlar ile indirimli görüşmeler aylık 250 dk. ile sınırlıdır. Söz konusu 250 dk. sonrası görüşmelerin dakikası 3 kontördür.
Mevcut faturalı aboneliklerden geçişlerde KDV ve ÖİV dahil 10 YTL çıkacak olan son faturaya yansıyacak olup, ön ödemeli aboneliklerden geçişlerde ise 75 kontör geçiş ücreti bakiyeden düşecektir. Yeni aboneliklerde ise geçiş ücreti alınmamaktadır.
Vodafone olarak belirtilen aramalar yurt içindeki Vodafone aramaları için geçerlidir.

maxiburak

maxiburak

Üye
ilk defa bişi yaptı

Ozan

Ozan

Admin
Valla çok süper bir kampanya bence çok konusanlar değerlendirebilir ummarım kalıcı olur

danger03

danger03

Üye
bilgi için teşekkürler

fatal19ty

fatal19ty

Üye
gülmemek için kendimi zor tuttum ya 200 kontör den az olmıycak ha s.k i.tler sizin yapacağınız şeyde böle olur ingilzp...........

__Midas__

__Midas__

Üye
heryöne çok fazla konuşmayanlar için (250 dakika) için çok güzel ,,

tunayneven

Üye
En iyisi avea en azından aylı şu kadar bu kadar diye kısıtlamıyor. Aylık 250 dakika konuşmanın yettiği bir kişi 200 kontör neden yüklesinki.. Bende telsime geri dönmeye karar vermiştim ama alttan geçen o küçük yazılar yok mu..

arslansem

arslansem

Üye
Bi kampanya yaparlar
Kısıtlarlarda kıstlarlar :)

kubilay212

kubilay212

Üye
guzel bır uygulama bence

technonur

technonur

Üye
gülmemek için kendimi zor tuttum ya 200 kontör den az olmıycak ha s.k i.tler sizin yapacağınız şeyde böle olur ingilzp...........
aynennn ben bunu bilmiyodum az kalsın alcaktım direkten döndük :D

paradox1026

paradox1026

Üye
birde ilk tarife kayıt ücreti 75 kntrdür diyo alt yazılar:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...