Vodafone'daki fırtına sona erdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi

İstanbul’da yaşanan sel felaketi sonucunda İkitelli Basın Ekspres Yolu üzerindeki veri santrali tamamen kullanılamaz hale gelen ve abonelerinin bir kısmına hizmet veremeyen Vodafone, oluşan tüm problemleri çözdü. Bu santralden hizmet alan 3.8 milyon abone artık iletişim sorunu yaşamıyor.

Vodafone Türkiye’nin konuyla ilgili açıklaması:
Son yılların en büyük sel felaketlerinden biri olan ve onlarca can kaybına ve büyük yıkıma sebebiyet veren, İkitelli Bölgesindeki afette mağdur olan tüm yurttaşlarımıza başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletir, yakınlarını kaybedenlere Allah'tan sabır dileriz.

Geri döndürülemez tahribatlar
Yaşanan bu felakette, Vodafone Turkiye de mağdur olmuş, 80 çalışanımızın görev aldığı, İkitelli Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan veri santralimiz tamamen kullanılamaz hale gelmiştir. IT ve Telekomunikasyon sistemlerimizde geri döndürülemez tahribatlara sebep olan afet sonrasında, bu santralden hizmet verdiğimiz ve abonelerimizin yüzde 20'sini oluşturan İstanbul Kuzey Batı ve Trakya Bölgesi'ndeki toplam 3.8 milyon abonemizin iletişimleri etkilenmiştir.

Konuşma problemleri çözüldü
Bu vahim ve yıkıcı felaket sonrasında uygulanan "Vodafone iş sürekliliği programı" çerçevesinde, konularında uzman, yetkin ekiplerimiz ve iş ortaklarımızla, büyük bir özveri ve emekle çok başarılı bir çalışma sergileyerek, tüm şebekemizi çalışır hale getirmiş bulunmaktayız. Bu sabah saat 08:00 itibariyle 3 milyon ve bugün saat 13:00 itibariyle de diğer 800 bin abonemizin konuşma problemleri çözülmüştür. Bu yoğun çalışmalar esnasında başta Türk Telekom olmak üzere Nokia Siemens Network, Alcatel Lucent, Huawei, Telkom gibi iş ortaklarımızla ve tüm altyapı yüklenicilerimiz ile elele çalışılmıştır. Tüm iş ortaklarımıza ve değerli personelimize özverili destek ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Anlayış gösteren abonelere teşekkür
Böyle bir felaketin bir daha tekrarlanmaması dileğiyle, bu sürede bizlere sabır ve anlayış gösteren abonelerimize teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Türkiye.
Kaynak::Mobilİletişim

mesut öncel

mesut öncel

Üye
helal olsunda 3g geldı ama hala ınternette zmn asımına ugruyorum

bekirbirim

bekirbirim

Üye
En iyisi yine türksell

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
Bilgi için Teşekkürler

Dogann

Dogann

Üye
Şuan mesajlar iletilmiyor geç iletiliyor dün geceden beri aynı sorun devam ediyor.

leo06.8

leo06.8

Üye
Sayın Abonemiz,

İkitelli bölgesinde etkisini göstermiş olan sel sonucu ana santralimizden biri ciddi derecede etkilendi. Bu nedenle, My Vodafone'a erişimde ne yazık ki aksaklık oluşmuştur. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için kesintisiz olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Vodafone Türkiye

ama halen myvodafone sıstem kılıtlı bakalım bu nezaman duzelecek

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Teşekkürler bilgilendirme için!..

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Birşey değil dostlar!
Sorunum büyük bölümü çözülse de aksaklık çok malesef

<~STaT!c-X~>

Üye
Valla sorun sona ersede ermesede en iyisi turkcell bence.

sudenaz37

Üye
arkadaşlar vodafone 3000 sms sona mı erdi bilen varmı

--------------- Ekleme ---------------

ya neden kimse bi şey yazmıyo

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Hayır sona ermedi

sonbela

sonbela

Üye
Bu Adamlar Reklamdan Baska Birsey Yapmazlarmı ya Ne Fırtına Sona Ermesi ya Bu Nasıl Selmiş Allahım ya hala tonla Problem Yok Yani O zaman Neden Hala Sacma Sapan Reklam veriyorlar tvde o parayı yapılandırmaya harcasınlar bizden cıkıyor reklam ucreti ama kalite denen birsey yok super msn alıyoruz kontorlerimiz bitiyor 5000smsi akrabalarına mı atıyor wodafone calısanları benim 15 kontor gidiyor msnler gelmiyo içimden gecen fırtınaları anlatsam ah bir izin verse adminler :)))

--------------- Ekleme ---------------

darulmentep sona eren birsey varsa oda wodafone suanda reklam vermekle mesgul ne beni ara calışıyor ne mesaj kontor varsa sms gidiyor ama kampanyalar kontorleri alıyor yinede ucretli gidiyo mesaj selden wodafone reklamlarıyla ilgilenenlerin beyni etkilenmiş reklam yapıyorlar ama sorunları cözmüyorlar size bir soru bu giden kontorler kimden alınacak geri birde bu selden dolayı %5 faturadan dusmemi ne diye birsey duydum
bu kadar aptalca birsey olamaz ya sanki 1000tllik konusuyoruz ne acmıs bu wodafone ama kırdım az once 5 senelik wodafone hattım artık yok yaşasın turkcell 5 senedir trcel + wodafone kullanıyordum artık sadece trcell

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt