sinankoca60
Üye
-
Konu Sahibi
-
numara taşırken faturasiza taşıyabiliyor muyuz acaba. güzel pakete benziyorfaturasız
27 TL ye 750dk 250sms 7gb
İlk 3ay her ay 20gb hediyesiyle
Tabiki taşıyabilirsiniznumara taşırken faturasiza taşıyabiliyor muyuz acaba. güzel pakete benziyor
Faturalıdan faturasiza geciş yapabilirsiniz hiç bi sıkıntı olmazbaşka bir operatöre geçiş yaparken faturalı faturalıya, faturasız faturasıza geçiş yapabiliyor diye biliyordum
bunu öğrendiğim iyi oldu valla teşekkürlerFaturalıdan faturasiza geciş yapabilirsiniz hiç bi sıkıntı olmaz
6 ay hat taşıma izni vermiyor muş dedi bayide çalışan ben sordum. Sende git bir sor bakalım ne diyecekler. Operatör değişip geri gelirsen 3 ayı doldurman gerekir indirimli tarifeler alabilmek için .11 ay önce Türktelekom da balıma geldi 🤕😷ben yeni gectim 20gb falan kimse bisey demedi
Geçtikten sonra Vodafone yanımda ek paketlerde görünüyor ben de aldım elhamdülillahben yeni gectim 20gb falan kimse bisey demedi
Bayi prim almak için çalışanı öyle der ama öyle bişey yok faturasız hatlarda taahhüt yok6 ay hat taşıma izni vermiyor muş dedi bayide çalışan ben sordum. Sende git bir sor bakalım ne diyecekler. Operatör değişip geri gelirsen 3 ayı doldurman gerekir indirimli tarifeler alabilmek için .11 ay önce Türktelekom da balıma geldi 🤕😷
Ben vodafone 3 ay önce geçtim ankarada çogu yerde 4.5g çekmiyor tarife 7gb 27 tl olan ve 3 gb hediye veriyor memnunumartık türk telekom'daki tüm avantajlı paketler yeni hat alanlara ve numarasını taşıyanlara göre. vodafone geçiş yapıp yaza kadar vodafone kullanacağım. vodafone'daki tarifeler şu an telekomda benim alacaklarıma göre daha uygun. taahhüdümün bitmesini bekliyorum
Kaç ay verecegim belli degilçekim konusunda sıkıntı türk telekom'da da var maalesef. 3 gb neti 1 yıl boyunca her ay mı vericek? 10 gb 27 liraya geliyor bayağı iyi. üstte yakup6203 nickli arkadaş da 3 ay boyunca her ay 20 gb hediye net geliyor demişti. sizinki de mi ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?