Vodafone yeni süper parmak sms paketleri *hem faturalı hem faturasız

Sponsorlu Bağlantılar

sarıoklar

Üye
sürekli kampanya

555298

Üye
aylık yazıyor sitedede 7999a msj gönderdiğimizde 1 hafta sonraki tarihe kdr 500 sms kullanım hakkınız var diyor.1 haftalık mı yani bunlar?14 mayısta 500 heryöne aldım..21.05.2010a kadar 500 sms kullanım hakkınız vardır filan diyor.anlamadım:S

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Fatura kesim tarihiniz 21nde..

Malesef plansız almışsınız..

Ayın 21nde yeniden 500 sms tanımlanacak diğer ayın 21 ne kadar.

fattoli

fattoli

Üye
en iyi hesaplı sms paketi vodafonda cepdolusu yani 3000 SMS aylık heryöne günlük 100 SMS ve 9 TL ;)

mustafapak40

Üye
ilk önce bilgi için sağol ben bugün yaptım vodavonelerle maksi olanını bugün yaptım ama saat 3 de yaptım akşam saat 6 da iptal yazıp gönedrsem sadece üyeliğimmi iptal edilecek yoksa hem üyelik hemde mesajlardamı silinecek çünkü daha önce 5000 mesaj 15 kontöre olanda ben yapıyodum hemen iptal yzıp gönderiyodum mesajlarım gitmiyordu bunun hakkında bilgi alailirmiyim acaba lütfen cevabınızı beklşiyorum

ilo53

ilo53

Üye
arkadaslar ben gecen ay aylk paket aldım dun bıtmesı gerekıyordu ama hala mesaj gonderıyorum sorguladıgımda abonelıgınız bulunmamaktadır dıyor oncedende dıyodu.halada dıyor. sıstemde hata olabılırmı ?? konturumde yok 0.22 kurus var.

ARTIST444

Üye
hergun 50 sms 30 gunboyunca 3 tl

OnlineCep

OnlineCep

Üye
İşte kampanya ben buna derim Heryöne 500 ve vodafonelarada 5000 ve 9 ytl beles hemen yapıyorum ;)

babanavsar

Üye
tşk

--------------- Ekleme ---------------

ARKADAŞLAR BEN BİLGİSAYAR MÜHENDİSİYİM BİLGİSAYAR KONUSUNDA HANGİ SORUNUZ VARSA BANA MSN DEN YAZIN [email protected]

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
teşekkürler

Üst Alt