Kesinlikle aylık 10gb la sınırlı değil her hafta sonu 10gb ben kullanıyorum 3 haftadır 30gb indirme yaptım internet her yöne yani her siteye geçerli müsteri hizmetlerinden bilgi aldım 10gb kadar indirme yapılır her hafta sonu maxsimum 10gb a kadar kullanım hakkı ister indir ister dakika internetin kadar video izle film izle kota her hafta sonu 10gb a kadar bedava internet tanımlanır hafta içi 100 dakika konusursan paketin den hafta sonu 100 dk internet tanımlanır 100 daki için de indirme yaparken 10gb dolunca standart internet ten ücretlendirilirsin internet paketin varsa ondan düşer yani ayda 40gbİndirme mı!? Sadece YouTube da geçerli değil mi o
İndirme yapılabiliyor fakat kota 1 ay içinde 10 GB ile sınırlı kaynak müşteri hizmetleri
Mobil internetleri evet iyidi ona bir sözüm yok. Ama genel hatları ile Vodefone iyi hizmet veremiyor. 19 tl lik paketim vardı. 3 gb mobil internet. Haberim olmadan sosyal medya paketine üye yapmışlardı beni. 1 ay 3 gb mobil interneti kullanamadım. Neymiş sosyal medya paketinin süresi dolmamış.40gb mobil internet internet hızı 4.5g de 22mbps 3g de 9mbps güzel bir tarife
Bilinçsizce değil kardeşim. Vodefone için yapılan şikayetleri bir görmen lazım. Adamın gerçekten haberi olmadan üye yapıyorlar. Sen de bunu faturanda ya da kontör yüklediğin zaman görüyorsun. Benim başıma da aynısı geldi. Hizmet konusunda Vodefone gerçekten çok kötü bir operatör. Ben müşteri hizmetleri ile kaç kere kavga ettim emin ol müşteri hizmetinde çalışanların dünyadan haberleri yok. Mobil uygulaması yalnızca 4G ile çalışan ve 4G açık olmasına rağmen bağlanmayan tek program. Turkcell'e geçtim ilk günden bir sürü hediye verdiler. Turkcellin uygulaması wifi ile de çalışyor. Yine de herkesin kendi tercihi.Bilinçsizce herşeye evet yazıp göndermeyin , sonra beni üye yapmışlar haberim yok ...