Faturasız Vodafone Yeni Güncel Tarifeler

Sponsorlu Bağlantılar

bulut6842

bulut6842

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Yeni Güncel Tarifeler
Vodafone dan nisan ayı yeni süper tarifeler hafta içi konuştuğun dakika kadar Hafta sonu internet saatlerce hediye tarife geçiş kodları resimlerde yazıyor

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387 ve FatihEnvar

Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
İyi tarifeler bilgiler için tsk.

murat.122a

murat.122a

Üye
Vodafone hattını tasıyarak gelen faturasızlara konustuğunca interner tarifeleri var 19 tl 22 tl ye 27 tl üç tarife de hafta içi konustuğun kadar hafta sonu dakika internet hattina yüklenir 10gb *4=40gb aylık 40gb indirme yapılıyor buda süper izleyecen videoları ,filmleri .oyunları indirirsin aylık 40gb 5 haftaya denk gelirse aylık 50gb mobil internet demek bence bu büyük bir fırsat her hafta sonu 10gb indirme kota hakkın var 10gb dolunca o hafta internet hakkın biter gelecek hafta içi konustuğun kadar internet dakika hattına tanımlanır her hafta sonu maxsimum 10gb kullanılır buda 19 tl ye 50gb demek

• Beğen
Tepkiler: bulut6842
blastx

blastx

Üye
İndirme mı!? Sadece YouTube da geçerli değil mi o
İndirme yapılabiliyor fakat kota 1 ay içinde 10 GB ile sınırlı kaynak müşteri hizmetleri

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Yeni turkcelle geçtim vodefone pişmanlıktır. Mobil uygulaması doğru düzgün çalışmıyor. Müsteri hizmetleri ayrı bir komedi. Mobil uygulaması yalnızca mobil veri açıkken çalışıyor. Daha da yazarım. Aklı olan Vodefone kullanmaz.

blastx

blastx

Üye
Bende böyle düşünüyordum fakat bu yeni paketler işi değiştirdi ikincisi müşteri hizmetlerinin kendinden haberleri yok kadın diyor 1 ay içinde 10 gb site diyor haftalık 10 GB bu müşteri hizmetleri ne işe yarıyor

murat.122a

murat.122a

Üye
İndirme mı!? Sadece YouTube da geçerli değil mi o
İndirme yapılabiliyor fakat kota 1 ay içinde 10 GB ile sınırlı kaynak müşteri hizmetleri
Kesinlikle aylık 10gb la sınırlı değil her hafta sonu 10gb ben kullanıyorum 3 haftadır 30gb indirme yaptım internet her yöne yani her siteye geçerli müsteri hizmetlerinden bilgi aldım 10gb kadar indirme yapılır her hafta sonu maxsimum 10gb a kadar kullanım hakkı ister indir ister dakika internetin kadar video izle film izle kota her hafta sonu 10gb a kadar bedava internet tanımlanır hafta içi 100 dakika konusursan paketin den hafta sonu 100 dk internet tanımlanır 100 daki için de indirme yaparken 10gb dolunca standart internet ten ücretlendirilirsin internet paketin varsa ondan düşer yani ayda 40gb

Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
Vodafone rezilliktir turk telekomdan geçmistim vodafone geri turk telekoma geçtim gerçektende vodafone eskisinden eser kalmamış artık daha hat taşımam

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Beğenmeyen kullanmasın kötüleyip durmayın, ben memnunum

• Beğen
Tepkiler: bulut6842
murat.122a

murat.122a

Üye
40gb mobil internet internet hızı 4.5g de 22mbps 3g de 9mbps güzel bir tarife

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bir süre sonra vodefone sizin haberiniz olmadan saçma sapan şeylere üye yapıyor. 3 sene kullandım ne çektiğimi çok iyi bilirim. Tarifeleri güzel ancak hizmetleri inanılmaz kötü. Ev internetleri ayrı bir facia. Bir gün sorunsuz çalışır ertesi gün işkenceye dönüşür. Bunlar benim yaşadıklarım ben kimseye vodefone kullanın ya da kullanmayın demiyorum. Herkes şikayetçi. Başıma gelenleri sizlerle paylaşıyorum. Siz memnunsanız benim için ne sorun olacak. Herkesin kendi tercihi
40gb mobil internet internet hızı 4.5g de 22mbps 3g de 9mbps güzel bir tarife
Mobil internetleri evet iyidi ona bir sözüm yok. Ama genel hatları ile Vodefone iyi hizmet veremiyor. 19 tl lik paketim vardı. 3 gb mobil internet. Haberim olmadan sosyal medya paketine üye yapmışlardı beni. 1 ay 3 gb mobil interneti kullanamadım. Neymiş sosyal medya paketinin süresi dolmamış.

Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
İyki vodafonlu degilim kullanmıyorum başına gelmeyen anlamaz kötülemeyin diyen arkadaş senin kullandıgın operatörden bizene biz basımıza geleni söylüyoruz o kadar

• Beğen
Tepkiler: blastx
murat.122a

murat.122a

Üye
su bir gerçekki bu kadar bol gb veren (mobil) tarife yok ben 360piksel çözünürlükte 170 tane film indirdim yaklasık 30gb 3 haftada

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Bilinçsizce herşeye evet yazıp göndermeyin , sonra beni üye yapmışlar haberim yok ...

• Beğen
Tepkiler: baslarkadi
blastx

blastx

Üye
Vallahi birşey kotuyse kötüdür bende TT a tekrar dönmek için geçtim ama bu yeni tarife herşeyi değiştirdi kullanıp göreceğiz ne olacak

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bilinçsizce herşeye evet yazıp göndermeyin , sonra beni üye yapmışlar haberim yok ...
Bilinçsizce değil kardeşim. Vodefone için yapılan şikayetleri bir görmen lazım. Adamın gerçekten haberi olmadan üye yapıyorlar. Sen de bunu faturanda ya da kontör yüklediğin zaman görüyorsun. Benim başıma da aynısı geldi. Hizmet konusunda Vodefone gerçekten çok kötü bir operatör. Ben müşteri hizmetleri ile kaç kere kavga ettim emin ol müşteri hizmetinde çalışanların dünyadan haberleri yok. Mobil uygulaması yalnızca 4G ile çalışan ve 4G açık olmasına rağmen bağlanmayan tek program. Turkcell'e geçtim ilk günden bir sürü hediye verdiler. Turkcellin uygulaması wifi ile de çalışyor. Yine de herkesin kendi tercihi.

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
Takipçi Satın Al

Üst Alt