Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206

lgkg300

Üye
Arkadaşım şayet nokia pc suit programını kurmuşsan ve bilgisayar telefonunu görüyorsa, nokia pc suit programını aç ve "internete bağlan" seçeneğini tıkla ve otomotik olarak bağlanacaktır. extra bir ayar yapman gerekmiyor. şayet modem bulunmadı diyorsa şu driverlerı indir ve bilgisayarına kur işte burda:

cepnet ile kaç olur onu soruyorum hattı vodeme takacam

ilk 100mbde 7.2,daha sonrasında ise 96kbps,şaka gibi ama malesef öyle,ama bende hız düşmedi bu ay hala 7.2de.

ben ttnet kullanıyorum benım hızım saniye de 900kb hıc ugrasamam valla cok yavas vodafone tarıhe eser kalıyo yanında bırde bu paketler cep paketı oldugu için gusel tam cepten kullanmak ıcın ıdael.

herkes senin gibi 30 lira bayılamıo demeki telekoma. sen 900 kbps ile napıosun tamam hızlısın ama napabiliosun? 2 film indirsin 29 gün internete giremezsin )))))) burdaki arkadaşlar limitsiz kullanıo 20 gb lere ulaşanlar var aylık. 4 gb nin hesabını yapmıolar. msnye faceye forumlara aklına gelebilecek bütün sitelere sorunsuz bağlanabiliolar.film klip program indirebiliolar.hemde aylık 8 tl gibi komik bi fiyata. sen napıosun? akşama kadar en az on kez kota takibi yapıosun. altına ferrari vermişler ama git şu köşeden dön gel demişler) napim ben öyle hızı.

100mb den sonra lagsız mmorpg oyun oynanıyormu acaba?

100MB öncesi ve sonrası mobil operatörlerle online oyun oynanmasını pek tavsiye etmem,malesef pingler aşırı yüksek oluyor bu nedenle lag olmasa bile bi an karşınızda bulunan adam 1 sn sonra başka bir yerde olabiliyor.

aryscat

Üye

Ferrari güzeldi

4mb/sn ile uydu internet bile kullandım. Ama hep köşeden dön gel metodu ile

En zevklisi 8 tl ye ne yaparsan yap metodu

harock

Üye
Eve metin2 pvp 2g açıyo ama normal metin2 de char bölümünden sonra atıyo 3g de sorun yok her iki metin2 de açılıyor test ettim

ilo53

Üye

ben ayda15tl oduyorum ve sınırsız 15gbden sonra 512dusuyo 5Ay boyunca 8mbit 7tl daha fazla veriyorum sadce

--------------- Ekleme ---------------

20kb ile dowload yapmaktan iyidir

ben ayda15tl oduyorum ve sınırsız 15gbden sonra 512dusuyo 5Ay boyunca 8mbit 7tl daha fazla veriyorum sadce

20kb ile dowload yapmaktan iyidir

ben 4 yıl ttnet kullandım 4gb limitli.29 tl internet ayrıca hiç kullanmadığım halde mecburi ev telefonu kullandırıolardı 12.5 tl de o. senin o bahsettiğin 8mbit sınırsızın fiyatı 49 tl + 12.5 ev telefonu hesabını sen yap. bence yazık günah o paraya.sen 5 ay sonra 55 tl her ay verdiğin zaman görürsün. ayrıca laptopunu alıp bi çay bahçesine gidip sörf yapabiliomusun? kablolara bağımlı haldesin. hız düşük olabilir. işimizi görüyor

4mb/sn ile uydu internet bile kullandım. Ama hep köşeden dön gel metodu ile

En zevklisi 8 tl ye ne yaparsan yap metodu

kafamız rahat hiç olmazsa. her ay süpriz bi faturayla karşılaşma derdimizde yok. sen nereye internetinde oraya. bizim köyde trt hariç kanal çekmezken vodafondan millet internete bağlanıyor.

ilo53

Üye
ben 29tl odemiym + ben leptop kullamiyorm ev telefonu ınternet olmasa bile kapatmam 15tl oducem 5ay doldumu kapatacagim zaten

ben 29tl odemiym + ben leptop kullamiyorm ev telefonu ınternet olmasa bile kapatmam 15tl oducem 5ay doldumu kapatacagim zaten

şakamısın sen arkadaşım 24 aya imza attırmadılarmı sana 5 ay indirimli internet kullanasın diye. benim bildiğim promosyon bu ilk 5 ay. kendi sitesinde öyle yazıyor. sana neden 15 e verdiler

AngelG

Üye
yeni kampanya 15 di sanirim... bu arada 5 ay dolunca kapattirda gör ))) her ay icin size yapilan promosyon indirimin parasini aliyorlar 24 ay taahatütnameyi bozdugunuz icin : )))

bende kapatmayı denemişdim 3 ay bedava kulandığım iç.in 90 tl ayrıca 110 tl modem parası istediler yoksa kesmeyiz dediler. ttnet bu borumu

Kapatmaya kalkınca öğrenecektir 24 aylık sözleşmeyi Vodafonenun bu kampanyası çıkınca ttneti kapatırmak için Ankara İncesu telekoma gittim. Kadın , bir öyle baktı bir böyle baktı , tabi ben sözleşmeli almadığım için birşeyde diyemedi İşte 6 ay sınırsız internet vs verelim kapatmayın interneti dedi. Peki sözleşme olacakmı dedim ? Ih mıh kıvrandı, olacak dedi. Boşver kalsın dedim kapatırdım çıktım. Her ne kadar kontrolü kullansakta 4 gb her halukarda geçiliyor. Bana ortalama her ay 40 tl ttnet için ve yine hiç kullanmadığım telefon için 16 tl daha olmak üzere her ay düzenli 56 tl internet için veriyordum. Dahası bu paraya bile sıkıntılı internet kullanıyorduk. Geçmesek şu kotayı felan filan diyalogları hep. Şimdi ne 56 tl var ne de kota. Yaşasın 8 tl ye özgürlük ve vodafone.....

trkcell bu duruma şimdiye kadar neden sessiz kaldı çok garip. fırtına öncesi sessizlikmi yoksa ))

lgkg300

Üye
trkcell bu duruma şimdiye kadar neden sessiz kaldı çok garip. fırtına öncesi sessizlikmi yoksa ))

Fırtına öncesi sessizlik mi? bence Turkcell hala mal mal bakmakta, Vodafone'nin yaptığı bu paketi dehşet ve ibretle izlemktedir. Turkcell hiç bir zaman böyle bir kampanya yapamaz Asla!!! onların yüreği yetmez. alt yapıları yeterli olsa dahi böyle bir uygulama başlatamazlar. Turkcell in sınırları bellidir. sınırlarını aşamaz. kalıbımı basarım turkcell böyle bir şey yapamaz.

Not: Google arama motoruna cimri yazdım ilk sonuç Turkcell çıktı.

aryscat

Üye
adamlar hala 3 tl ye msn satacağız diye uğraşıyorlar. Turkcell bu ukalalıkla internet falan satamaz. Avea dan zaten beklentiniz olmasın. Adamlar alt yapı korkusundanmıdır nedir 3g hizmetlerine satamayacaklarını bile bile garip garip fiyatlar belirlemişler.

ilo53

Üye
hat benım ustume degıl kablo cekıyorum 3 kişi kullanıyoruz ben hıc bırsey ımzalamadım 15 tl oduyorum