lgkg300
Üye
Arkadaşım şayet nokia pc suit programını kurmuşsan ve bilgisayar telefonunu görüyorsa, nokia pc suit programını aç ve "internete bağlan" seçeneğini tıkla ve otomotik olarak bağlanacaktır. extra bir ayar yapman gerekmiyor. şayet modem bulunmadı diyorsa şu driverlerı indir ve bilgisayarına kur işte burda:arkadaşlar bende 3600 slide var pc suiteyi kurdum usb den teli bağladım nasıl girmem gerekiyor bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz
Resimli Anlatım olarak yardımcı olabilir misiniz
pc nin ağ bağlantısıyla oynuyormuyuz ne yapaıyorum şimdiden teşekkür ederim
cepnet ile kaç olur onu soruyorum hattı vodeme takacamaldığın modeme ve şehir yoğunluğuna göre değişir,bazı modemler max 3.6mbps bazıları 7.2 bazıları 21mbps destekli ancak genel olarak hızları desteklediğinin 1mbps yakınında (aşağı yada yukarı ) tabi yoğunluk yoksa.
ben ttnet kullanıyorum benım hızım saniye de 900kb hıc ugrasamam valla cok yavas vodafone tarıhe eser kalıyo yanında bırde bu paketler cep paketı oldugu için gusel tam cepten kullanmak ıcın ıdael.
herkes senin gibi 30 lira bayılamıo demeki telekoma. sen 900 kbps ile napıosun tamam hızlısın ama napabiliosun? 2 film indirsin 29 gün internete giremezsin)))))) burdaki arkadaşlar limitsiz kullanıo 20 gb lere ulaşanlar var aylık. 4 gb nin hesabını yapmıolar. msnye faceye forumlara aklına gelebilecek bütün sitelere sorunsuz bağlanabiliolar.film klip program indirebiliolar.hemde aylık 8 tl gibi komik bi fiyata. sen napıosun? akşama kadar en az on kez kota takibi yapıosun. altına ferrari vermişler ama git şu köşeden dön gel demişler ) napim ben öyle hızı.
herkes senin gibi 30 lira bayılamıo demeki telekoma. sen 900 kbps ile napıosun tamam hızlısın ama napabiliosun? 2 film indirsin 29 gün internete giremezsin)))))) burdaki arkadaşlar limitsiz kullanıo 20 gb lere ulaşanlar var aylık. 4 gb nin hesabını yapmıolar. msnye faceye forumlara aklına gelebilecek bütün sitelere sorunsuz bağlanabiliolar.film klip program indirebiliolar.hemde aylık 8 tl gibi komik bi fiyata. sen napıosun? akşama kadar en az on kez kota takibi yapıosun. altına ferrari vermişler ama git şu köşeden dön gel demişler ) napim ben öyle hızı.
ben ayda15tl oduyorum ve sınırsız 15gbden sonra 512dusuyo 5Ay boyunca 8mbit 7tl daha fazla veriyorum sadce
--------------- Ekleme ---------------
20kb ile dowload yapmaktan iyidir
4mb/sn ile uydu internet bile kullandım. Ama hep köşeden dön gel metodu ile
En zevklisi 8 tl ye ne yaparsan yap metodu
ben 29tl odemiym + ben leptop kullamiyorm ev telefonu ınternet olmasa bile kapatmam 15tl oducem 5ay doldumu kapatacagim zaten
Kapatmaya kalkınca öğrenecektir 24 aylık sözleşmeyiVodafonenun bu kampanyası çıkınca ttneti kapatırmak için Ankara İncesu telekoma gittim. Kadın , bir öyle baktı bir böyle baktı , tabi ben sözleşmeli almadığım için birşeyde diyemedi İşte 6 ay sınırsız internet vs verelim kapatmayın interneti dedi. Peki sözleşme olacakmı dedim ? Ih mıh kıvrandı, olacak dedi. Boşver kalsın dedim kapatırdım çıktım. Her ne kadar kontrolü kullansakta 4 gb her halukarda geçiliyor. Bana ortalama her ay 40 tl ttnet için ve yine hiç kullanmadığım telefon için 16 tl daha olmak üzere her ay düzenli 56 tl internet için veriyordum. Dahası bu paraya bile sıkıntılı internet kullanıyorduk. Geçmesek şu kotayı felan filan diyalogları hep. Şimdi ne 56 tl var ne de kota. Yaşasın 8 tl ye özgürlük ve vodafone.....
trkcell bu duruma şimdiye kadar neden sessiz kaldı çok garip. fırtına öncesi sessizlikmi yoksa))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?