Dostum batiricak bunlar bizi ahh saat 24 olucak simdi ve biticek günlükcepnet ... ayligim oldugu halde kullanamiyorum ne istir ya.... hele 24 ü kacirdimmi vay tl lerin haline...
Vodofone aylık cepnet paket aldım Nokıa PC suite ile bağlamaya çalıştım ama telefonumu modem olarak görmüyor yardm edermisiniz acele cevap birde cepten aylık pakettten indirme yapabiliyorzmu bn yapamıyorum izin verilmiyor diyor
100mb dan sonramı 38 kbs yoksa önce mi?Kısıtlanmış haliyle böyleyse gayet iyi.Ayrıca bluetoothdan mı bağlandın yosa usb mi.Ben bluetooth kullanıyorum usb ciddi fark yapcaksa 6630 veya 6300 için usb alıcam.
Ben çok denedim 3g ile 100 mb kullanırken hız gerçektende artıyor.fakat 100 mb limitiniz bitince 96 kbp/s düşüyor ve sabitleşiyor.Fakat 2g de durum farklı. adamlar hızda limit koymamış. Benimki stabil saniyede 35 kb rahat download ediyor.
Arkadaşlar ben de nokia6233 var ve onunla bağlanıyorum internete. Telefonun 3g si var ancak sim kartım eski(TELSİM DAMGALI) olduğu için 3g den faydalanamıyorum. internet hızım hiç değişmiyor .Aşağıda imzamda görünen hem 100 mb limiti öncesi hem sonrası aynı 3g ye geçsem değişir mi??
6630 bluetoothdan bağlandım maksimum 20 kb ye ulaşıyor.Ortalama 15 kbs hızı oluyor.6300 bluetoothdan bağlandım maksimum 30 kbs ulaşıyor ortalama 21 kb hızı var.Yani 6630 daha hızlı olması gerekirken 6300 daha hızlı bağlanıyor.Yani 6630 la 35 kb ulaşan arkadaş nasıl bu sonuca ulaştı anlamadım.Edge de 6300 6630 dan daha iyi benim testime göre şu işi bi açıklığa kavuşturamadık.
bende aylık cepnet kullanıyorum iyi güzelde hız olayı sinirimi bozuyor,cep telefonunu modem olarak kullanıyorum o nedenle max 45-50 kb görüyorum download hızında,artmıyorda hsdpa olmadığı için acaba bu bizim simkartı vodem lere taksak paketi kullanabilirmiyiz?,bu arada benim kullanım 2gb oldu hala hız düşmedi vodeme takılıyosa bi vodem bulup sonuna kadar kullanmak lazım
yaw arkadaşlar çıldıracam. İyi hoş güzel vodafone neredeyse beleş internet veriyo. hızı beni mutlu etmiyo. Millet 30-40-50 kb tan bahsediyo. Daha ben imzamda gördüğünüz hızı geçemedim... Bi çare
imzanın altında edge hızında yazmışssın,benim hız 3g ile 50yi(merkezde 60)buluyor,telefon ayarlarına bak,pcye bağladıysan modem ayarlarına bak,tüm ayarlar sorunsuz ise simkartında bi arıza var diycemde benim simkartımda üzerinde telsim yazanlardan ve sorunsuz çalışıyor.
imzanın altında edge hızında yazmışssın,benim hız 3g ile 50yi(merkezde 60)buluyor,telefon ayarlarına bak,pcye bağladıysan modem ayarlarına bak,tüm ayarlar sorunsuz ise simkartında bi arıza var diycemde benim simkartımda üzerinde telsim yazanlardan ve sorunsuz çalışıyor.
Tabiki var.Pcden bile rahat msne giriyor 6230 dan ebudy ile msn ne demek.6230 da edge-gprs olması lazım.6230 sadece java uygulamaları desteklediğinden sırf msn için kullancaksan vodaofne msn kullan boşuna buna para verme.pcden kullancaksan kesinlikle al