harock
Üye
Aynı fikirdeyim, tek sorun download managerlerini chorme ile birleştiremiyorum. fakat orca nın hızını da yabana atmamak gerek hakikaten orca harikaopera orca mozilla internet explorer ve safari. hepsini denedim günlerdir test ediyorum.kesinlikle google chrome yi tavsiye ediyorum. benim gibi cepnet kulanıosanız Chrome i kullanın ve farkı görün.
Aylık cepnet kullanıyorum hız460.8kbps telefonum n73 memnunum tek eksiği diğer sağlayıcılara göre biraz hızı yavaş bir çok işlemi yapabiliyorsun yani şarkıda indierebiliyorsun proğramda ama biraz sabırlı olmak lazım bu paketi hem telefondan hemde pcden kullanıyorum bende çok iyi işliyor ucuz internet kullanmak isteyen herkese tavsiye ederim
1gb paketim bitti diye aylık cepnet paketi aldım dün gece 18.88 tl kalmıştı.2 saat internette dolaştım baktım bakiyeme 0 Tl yazıyor.Niye kontor düşümü olmuştur acaba.Yanlış bağlantı kursan lira düşermi yani gprs,wap vb. Bugün müşteri hizmetlerine mail attım bakalım nolcak.Sizce iade ederlermi paramı?
Hesabımda O TL olduğu için müşteri hizmetlerine arayamıyorum :Spaketim var tabi şimdi paketten giriyorum tl olsa yine tl den de düşerdi.Böyle iş görmedim.Dönüş yapılcaktır falan diyorlar ama arayan yok hala
Onay mesajından sonra girdim arkadaşlar bir gün önce günlük cepnette o mesaj gelmeden girilmemesi gerektiğini anladım zaten.
Onlar dönecekler merak etme bana da 4 gün sonra döndüler; ama sen yine de yakalarını bırakma burdan e mail gönder:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsürekli e mail gönder. haydi kolay gelsin
Bende bunca zamandır işlerim ve sürekli yer değiştirmemden dolayı turkcell edge internet paketini kullanıyordum haftalik 50mb 5 ytl olanı... ta ki vodafone cepneti çıkarana kadar... gayet memnunum download hızı zaman zaman 33 34 lere cıkıyor edge ile. tek sorun sürekli bağlantı kopması... yarım saatte bir sürekli kopuyor.. sanırım ya yoğunluktan dolayı veya böyle bir trafik uyguluyorlar... bugun cepnetim bitti gecici turkcell e yaptim bugunlük... tam 11 saat bağlı kaldım turkcell ile asla kopma olmadı... ah su turkcellde aylık sınırsız çıkartsa...
1) Eğer cepten internete bağlanacaksan ve telefonunda gprs ayarları yoksa ya müşteri hizmetlerini arayıp ayarları alacaksın veya bu linki tıklayarak ayarları kendin yapabilirsin link:arkadaşlar bu cepnete bağlanmak için 3g ye abone olmak yetiyormu yoksa müşteri hizmetlerini arayıp gprs ayarlarınımı yaptırmak lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?