bi mail daha at bende attım az tl geri yüklediniz die arandım durumu anlattım tekrar gözden geçirilerek size dönülecektir dediler beklemedeym şu pc suite için biri yardım etsin lütfen
Şarjim bitti benim 3230a taktım hattimi giriyim dedim aynı hatayi verdi şebeke bağlanilamiyor dedi sonra kendi n70i taktım girdi. Güzel. Ama öncedende giriyordum 3230da g yazısı cikiyor. Bilgisi olan yazsın şarjim bitince ondan giriyorum.
Şarjim bitti benim 3230a taktım hattimi giriyim dedim aynı hatayi verdi şebeke bağlanilamiyor dedi sonra kendi n70i taktım girdi. Güzel. Ama öncedende giriyordum 3230da g yazısı cikiyor. Bilgisi olan yazsın şarjim bitince ondan giriyorum.
arkadaşlar bi zahmet herkes hızlarını bi yazarsa mesela benim hızım
Günlük 5mb den sonra 25kb/s kadar çıkıyo ama o da yoğunluğa bağlı olarak değişiyo tabi ...
Şu şekilde dene: 1) Telefonunu bilgisayara bağla ve pc suit telefonunu görecek şekilde 2) Ondan sonra pc suiti tamamen kapat simge durumundan da çık 3) kabloyu bilgisayardan çıkarmadan telefonunu yeniden başlat 4) telefonun açıldığında pc suiti aç ve internete bağlan seçeneğine tıkla. * Bu şekilde muhakkak çalışması gerek. Pc suit in son sürümü mü kullandığın?