Vodafone Yeni "Cep Limitsiz Herkesle" Tarifesi .. Cep Limitsiz tarifesinin yeni hali ..

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Vodafone Yeni "Cep Limitsiz Herkesle" Tarifesi .. Cep Limitsiz tarifesinin yeni hali ..
[imga=right]http://www.vodafone.com.tr/img/vodafone_logo.gif[/imga]
Vodafone, Faturalı Cep Limitsiz tarifesine aslında beklenen müdehaleyi yaptı diyebiliriz. Yeni Tarifenin Adı: Cep Limitsiz Herkesle. Avea ' nın Her Yöne sınırsız 55 TL , Turkcell' in Limon Ferahlığı tarifesinden sonra, Vodafone da Her yöne Tarife olgusunda, mevcut Cep Limitsiz tarifesine ufak bir ekleme yaptı ..

Yenilenen Faturalı Cep Limitsiz tarifelerinden size en uygun olanı seçin, konuştuğunuz kadar ödeyin.

  • "Cep Limitsiz Vodafone'lular" ile ayda sadece 25 TL'ye tüm Vodafone'lularla limitsiz,
  • "Cep Limitsiz Vodafone'lular ve Sabit Hatlar" ile ayda sadece 35 TL'ye tüm Vodafone'lularla ve sabit hatlarla limitsiz,
  • "Cep Limitsiz Herkesle" ile hem tüm Vodafone'lular ve sabit hatlar ile limitsiz, diğer operatörlerle de toplam 750 dakika ayda sadece 45 liraya görüşebilirsiniz.
, Günde 1 TL ye Vodafone içi limitsiz konusmaya müsade edilen tarifede daha sonra çeşitli ek avantajlar çıkartılmıstı. Tarifenin önceki hali: 25 TL Tüm Vodafone ' lularla sınırsız konuşmaya ilaveten;
Yarı Fiyat Avantajı : Yarı Fiyat Avantajı ile ayda sadece 5 TL ek ücret ödeyerek, tüm Turkcell ve Avea numaralarını yarı fiyata yani, 12,5 Kr/dk' ya ( ÖİV dahil 15,15 Kr) arayabilirsiniz.
Vodafone içi Limitsiz SMS Avantajı: Vodafone içi Limitsiz SMS Avantajı ile ayda sadece 5 TL ek ücret ödeyerek, her fatura döneminde yurtiçi tüm Vodafone abonelerine istediğin kadar mesajı ücretsiz gönderebilirsiniz.
Her Yöne Limitsiz SMS Avantajı: Her Yöne Limitsiz SMS Avantajı ile ayda sadece 15 TL ek ücret ödeyerek, her fatura döneminde yurtiçi tüm operatör abonelerine istediğin kadar mesajı ücretsiz gönderebilirsiniz.
Limitsiz Sabit Hat Avantajı : Limitsiz Sabit Hat Avantajı ile ayda sadece 10 TL ek ücret ödeyerek sabit hatlarla limitsiz konuşma yapabilirsiniz.
KDV ÖİV dahil fiyatlar: 5 TL için 6,06 TL,10 TL için 12,12 TL,15 TL için 18,18 TL'dir.
Mevcut haline baktığımızda ise, yukarıdaki eski avantajları es geçerek tarifeyi aşağıdaki şekilde formüle edebiliriz.
Vodafone İçi Sınırsız + Sabit Hatlar Limitsiz + Diğer Operatörler 750 dk| Sırasıyla: 25 TL + 10 TL + 10 TL = 45 TL oluyor.

Yeni Cep Limitsiz Herkesle Tarifesi, ayrıca ekstra SMS Avantajı opsiyonunu da beraberinde getiriyor.
  • Her Yöne Limitsiz SMS Avantajı: Yeni Cep Limitsiz aboneleri ilave 15 YTL (18,18 OIV dahil) aylık ücret ödeyerek yurtiçindeki tüm GSM ve sabit telefon kullanıcılarına limitsiz ücretsiz SMS gönderebilecektir.
  • Vodafone içi Limitsiz SMS Avantajı: Yeni Cep Limitsiz aboneleri ilave 5 TL (6,06 OIV dahil) aylık ücret ödeyerek, yurtiçindeki tüm Vodafone kullanıcılarına limitsiz ücretsiz SMS gönderebilecektir.
Detaylı Bilgi:

Bu arada belirtmem gerekir ki, Hem Turkcell hem Vodafone faturalı hat kullanıcısıyım. Vodafone hattımın tarifesini, bu tarifeye çıkar çıkmaz geçirdim ki zaten beklenen bir olguydu. Aylık KDV ve OIV Dahil 55 TL ye, Avea nın tarifesi boyutunda bir tarife olmasa da, bence mantıklı kullanan için gayet makul bir tarife + Vodafone da şebeke problemi bulunmamakta. İstediğiniz zaman arar ve aranırsınız.

Hayırlı olsun :)
 


s.volkan

s.volkan

Üye
CepLimitsiz herkesle ye geçtim..

Çok iyi :oke:
 
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bu arada tarifeye geçiş esnasında bana söylenen birkaç noktaya değineyim gerçi sitede de yazıyor ancak;

- Vodafone ve Sabit Hatlarla yapılan sınırsız görüşme 2 ayda 10.000 Dk. yı geçemez
- Bir çağrı süresi en fazla 79 Dk. Olabilir ..

İyi Forumlar :)
 
s.volkan

s.volkan

Üye
10,000 dk olayını sordum..öyle bir şey yazılı ama bakmayın dedi müşteri temsilcisi. O ticari kullanım olursa engelleniyor yoksa sorun yok dedi. Yani kız arkadaşınızla 20,000 dk bile görüşebilirsiniz..

79.dk olayıda vodafone kesiyor..bizle alakası yok..
 
eren1

eren1

Üye
Vodafone faturalı kullananlar için bence güzel bir iş yapmış.
 
macco

macco

Üye
Arkadaşlar ben kullanıyorum faturamda normal gelıyor herhangı bır abartı yok kanpanya 31 aralık 2009 a kadar uzatılmıs vodafone sayfasında okudum

10000 dk olayıda aşılmıyor 2 ayda konusmak gerekıyor oda yaklasık gunde 2,5 saat konusmak demek her gunde okadar konusulmadıgı için dengelenmiş oluyor:)
 

yns20

Üye
ek avantajlarıda 15 ytl tüm yönlere sınırsız mesaj + 5 ytl vodafone içi ücretsiz mesaj 70 ytl hem mesaj hem konusmak mükemmel bence
 
mbemurat

mbemurat

Üye
bende numaramı taşımayı düşünüyordum bu tarife çıkınca hemen buna geçtim
 
alperen1313

alperen1313

Üye
selamlar
arkadaşlar cep limitsiz tarifesinde ylık 10.000 dk görüşme süresi vardır doğrudur ancak bu herkişiye uygulancak bir uygulama değil...
ve rekbet kurulu tarafından tüm gsm operatörlere verilmiştir...
eğer kllanıcı bu bedava kullanma işlemini ticari bir amaçla kullanırsa ya da çocunuz içerideyken onu sürekli dinlemek macıyla cep telefonunuzu sürekli olarak çık bırakırsanız ve operatörünüz size tkipe alır ve görüşmelerinizi yarmak yada sözleşmede beyn etiği üzere uyarmadan da kısıtlayabilir kapatabililr dondurbilir hatta tek taraflı sözleşmeyi fesh edip hatınızı iptal edebilir...
 
s.volkan

s.volkan

Üye


Tarife yenilendi..

Artık herşey dahil

30 lira
40 lira
50 lira
 


Üst Alt