Vodafone Webşın Hakkında Herşey (Nasıl Yapılır? Nasıl Kullanılır? - İndir - Video İzle)

Sponsorlu Bağlantılar

A1234567A

A1234567A

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Webşın Hakkında Herşey (Nasıl Yapılır? Nasıl Kullanılır? - İndir - Video İzle)
Telefonuma Bir Mesaj Geldi Mesaj Şöyle :

Degerli abonemiz, En iyi internet deneyimi WEBSIN la cebinizde. Ucretsiz Indirmek icin WEBSIN yazip 7048 e SMS gonderebilirsiniz.

Vodafone WEBŞIN ın Faydaları

-Web sayfalarına telefonunuzdan hızlı ve rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.
- Webşın, Opera Mini Tarayıcısı verileri sıkıştırdığı için, transfer edilen verinin boyutu %90'a kadar küçültülebilir. Bu sayede, cep telefonunuzdan web sayfalarına erişim çok daha hızlı olmaktadır.
- Web sayfaları cep telefonunuzun ekran boyutuna uygun olarak adapte edilmektedir. Böylece, bir web sayfasını bütün olarak cep telefonunuzun ekranında görüntüleyebilirsiniz.
- Vodafone live! portalına bağlanabilirsiniz.

VODAFONE WEBŞINI ETKİNLEŞTİRMEK İÇİN DETAYLI ANLATIM:

1. Telefonunuzdan WEBSIN yazıp 7048 ' e ücretsiz gönderiyorsunuz.

2. Size önce ''Vodafone live!'' isimli yapılandırma ayarları geliyor. Pin numarası olarak 1234 girerek kaydedin.

3. Daha sonra telefonunuza ''Internet'' isimli Java programın linki (Servis mesjı) geliyor. Hiçbir ücret ödemeden programı indiriyorsunuz.

4. Programa girdikten sonra bilgisayar kalitesinde intenetin tadını çıkartıyorsunuz.

EĞER YAPAMAZSANIZ AŞAĞIDA VİDEOLU ANLATIMI BULUNMAKTADIR.

Programdan Görüntüler

--

NOTLAR :

1. Vodafone live! ile intenete bağlanmanın fiyatı 150 kb/kontör dür. Yani 150 kilobaytı 1 kontördür. Ne kadar kilobayt harcadığınızı görmek için Menü -> Araçlar -> Yardım -> Hakkında bağlantılarını izleyebilirsiniz.

2. Webşın (Vodafone Opera Mini 4.2) ile Vodafone live! a girip "WEB" görümündeki Google'da aramaların ilk sayfasına girmek ücretsiz! (Tüm Sayfaların İlk Sayfası Ücretsizdir.)

Ben Onlarla Uğraşamam Deyip Telefonunuzda Zaten Vodafone live! Ayarları Varsa Programı Aşağıdan İndirip Telefonunuza Yükleyerek Kullanabilirsiniz...

(Kendi Uploadımdır.)

Yapamayanlar İçin Videolu Anlatım...

HEPSİNİ ELİMLE YAZDIM ELİMLE EKLEDİM ALINTI DEĞİLDİR. EMEĞE SAYGI, Bİ TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM LÜTFEN.

• Beğen
Tepkiler: İSTİHBARATÇI, by_ayyah, CV-Aurora ve 3 diğerleri

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bilgi için sağol reklamlarda çıkıyodu bekliyoruz

A1234567A

A1234567A

Üye
    Konu Sahibi
yarım saat oldu hala cevap gelmedi :S

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bu bildiğimiz opera mini uygulamasının vodafone tarafından editlenmiş hali. Yanlış hatırlamıyorsam bağlantı hizmeti de vodafoneye ait olması lazım.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bu bildiğimiz opera mini uygulamasının vodafone tarafından editlenmiş hali. Yanlış hatırlamıyorsam bağlantı hizmeti de vodafoneye ait olması lazım.

turkcelle çalışırmı acaba

Da®kness

Da®kness

Üye
Operamini telefonumda vazgeçilmez bir uygulama. Vodafone kendi çıkardığı birşeymiş gibi birde reklam yapmış :P: OperaMini nin orjinalini kullanın. Birde slogana bakın ''Bilgisayar rahatlığında...'' :kop2: Flash desteğide varmı :ehe:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Server vodafone tarafından sunulduğu için başka operatör ile kullanılacağını sanmıyorum.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hele bir çıksın bakalım ayarlarıyla oynarız turcel ile de çalıştırırız

zorbey27

zorbey27

Üye
bende ewet diye yazdim bişe gelmedi :D bekliyorum

A1234567A

A1234567A

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR BANA CEVAP GELDİ.

DİKKAT DİKKAT CEVAP GEÇ GELİYOR.

İlk Önce Vodafone live! yapılandırma ayarları geliyor. Daha sonrada bi link geliyor.

Servis Mesajındaki Linke tıklayınca data ücreti dahil hiçbir ücret ödemeden bi program indiriyosunuz.

Program Opera Mini'nin Vodafone Versiyonu...

sedces

sedces

Üye
Bimeyenler için!
Webşın (vodafone opera mini4.2) ile Vodafone Live! a girip "WEB" gölümündeki google da aramaların ilk sayfasına girmek ücretsiz!
tüm sitelerin sadece ilk sayfaları

NOT: Java internet ayarını vodafone Live! yapınız.Yoksa opera minin açılmaz.

SonyEricsson K660i den görüntüler :)

A1234567A

A1234567A

Üye
    Konu Sahibi
Tüm Detayları 1. Sayfaya Ekledim Resimler İçin Teşekkürler.

djadama

Üye
burdan pc uyarlanmıs tlf yüklüş gibi takılın bakın deneyın Bence hos ama wodafene kendı üstüne almıs hıc hos deyil
yarın mibi mozilla cıkar bu seferde tukcell gelir der 8 mp hızında baglanın:)

alixkandemir

Üye
Bence opera mini 4.2. Indirin vodafone birde kendi çıkardığını zannediyor gıcık oldum webşın diye birde isim koymuş en az reklamı kadar tuhaf ve komik değil
şu anda bu yazıları yazarken opera mini 4.2 kullanıyorum ve vodafone reklamı dolu insanları yerine koyup webşın diye yutturmaya çalıştıkları o şeyi kullanmıyorum

mvs29

mvs29

Üye
bende installlerde kaldı :S:S ileri gitmiyor :S

A1234567A

A1234567A

Üye
    Konu Sahibi
kontörün yoktur

jackall_099

Üye
Operamini telefonumda vazgeçilmez bir uygulama. Vodafone kendi çıkardığı birşeymiş gibi birde reklam yapmış :P: OperaMini nin orjinalini kullanın. Birde slogana bakın ''Bilgisayar rahatlığında...'' :kop2: Flash desteğide varmı :ehe:

yeni nesil telefonlarda mevcut

ezginsami

Üye
başörtüsünü burayada soktunuz ya helal olsun lan size

Meraal

Meraal

Üye
Websindan hic memnun deyilim cok yavas. en iyisi direk opera miniyi kullanmak.

erosahmet

erosahmet

Üye
6300 desteklermi destekler dimi bide flying f300 var o desteklemez dimi

Üst Alt