vodafone wap ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
vodafone wap ayarları
arkadaşlar vodafone wap ayarlarını bi türlü yapamıyorum sitedeki link de gitmiş servisi aradım bi sonuç alamadım siteden açtırdım yine sonuç yok nasıl yapabilirim bi yardım lütfen???????
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: babacan535353, mehmet_budakk ve filimix

safakyasak

safakyasak

Üye
model söylermisin?

safakyasak

safakyasak

Üye
6030 marka cihazınız wapı destekliyor,wap ayarı için manuel olarak ayar yapmakla bence hiç uğraşmayın
7048 servisine önce "SIFRE" YAZIP MESAJ GÖNDERİN DAHA SONRA GELİCEK olan 6 haneli şifre ile beraber wap ayar yazıp mesajınızı 7048 gönderin gelen ayarı kurmanız yeterli olacaktır
Örnek : 123456 WAP AYAR =7048
mesajı gönderdikten bir adet mesaj gelicek,
mesajı göster diyerek açık seçeneklerden kaydet yaptıgınız zaman cihaz versiyonuna göre şifre isteye bilir şifre isterse 1234 girelim lütfen,istemezsede
kaydet yapınca etkinleştirilsinmi yazıcak "tamaé yapınca
kaldır ve bitti çıkacak
kaldır yapmadan bitti yapınca işaretli ayar etkin yanıtı alıcaksınız,daha sonra cihazı kapatıp açmak yeterli olacaktır :)

biraz anlatım karışık olmuş olabilir,kusura bakmayın,ama basit bir işlem sorun olursa tekrar yardımcı olabilirim
Kolaylıkla :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
6030 marka cihazınız wapı destekliyor,wap ayarı için manuel olarak ayar yapmakla bence hiç uğraşmayın
7048 servisine önce "SIFRE" YAZIP MESAJ GÖNDERİN DAHA SONRA GELİCEK olan 6 haneli şifre ile beraber wap ayar yazıp mesajınızı 7048 gönderin gelen ayarı kurmanız yeterli olacaktır
Örnek : 123456 WAP AYAR =7048
mesajı gönderdikten bir adet mesaj gelicek,
mesajı göster diyerek açık seçeneklerden kaydet yaptıgınız zaman cihaz versiyonuna göre şifre isteye bilir şifre isterse 1234 girelim lütfen,istemezsede
kaydet yapınca etkinleştirilsinmi yazıcak "tamaé yapınca
kaldır ve bitti çıkacak
kaldır yapmadan bitti yapınca işaretli ayar etkin yanıtı alıcaksınız,daha sonra cihazı kapatıp açmak yeterli olacaktır :)

biraz anlatım karışık olmuş olabilir,kusura bakmayın,ama basit bir işlem sorun olursa tekrar yardımcı olabilirim
Kolaylıkla :)
anlatım süper sağol ben de aynısını yaptım 7048 i aradım ilgili bölüme girdim wap ayarlarını istedim ama mesaj gelmedi sinir oldum başka bi yoldan nasıl yapabilirim

safakyasak

safakyasak

Üye
Manuel giriş lazım
biraz müsade :)

--------------- Ekleme ---------------

35caldion Kusuruma bakma en başta kullandıgın cihazın nokia olmasından kaynaklı olarakdirek cihazın wapı destekledıgını (veri bağlantısı) belirttim,ancak kullanmış oldugunuz cihaz wapı desteklemıyor sadece gprs desteği mevcut
bildiğin gibi wap numara çevirererk bağlantı kurmakta,gprs bir ip üzerinden
kullanmış oldugun cihazda gprs ayarlarını alman gerekiyor,aynı şekilde 7048 üzerinden hem gprs açılımı hemde ayarlarını alabilirsin
bu sorun nokianın bazı modellerinde mevcut 6630v.s gibi cihazlarda wap bağlantısı kuramıyor,
tekrar tekrar sorry :(

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkür ederim ilgine sağol:oke:

dj_falcon

dj_falcon

Üye
saol kardes allah razı oldun

degerli43

degerli43

Üye