Faturasız Vodafone Ücretsiz 500 MB Şart Vs Yok

turancen

Üye
Çok iyi oldu bu 1 ayda tam 4 gb hediye + 3 gb netim var toplam 7 gb internet, yemede yanında yat Teşekkürler vodafone

Tepkiler: phasan
Aman nazar değmesin
Dün 3.5 GB verdi bana.

Nasıl farklı farklı oluyor. Belli bir kriteri var mı mesela kullanma durumuna bağlı olması gibi?
Açıkçası ben de anlamış değilim. Paketi ilk yaptığımda 2 farklı 500mb vermişti ama hiçbirini kullanamamıştım. Kendi paketimden gitmişti.
Bu hafta yaptığım 500mb erkenden bitti. Baktım, 1 hafta dolmadan tekrar yapabiliyorum. Satın al butonuna abandım. Bir çok kez satın aldım. Önce 2gb verdi, üstüne 1 gb daha verdi. Sora 500mb daha verdi [emoji3]

Son düzenleme:
Devam o zaman dostum. ben Vodafonlu değilim ama bi zamanlar bana 4-5 yıl önce 230 tl civarı çok pis geçirmişti.Kapatırken ve kapattıktan sonra bile fatura yolladı iki kere...
Aban dostum butona, parmağına kuvvet.

Devam o zaman dostum. ben Vodafonlu değilim ama bi zamanlar bana 4-5 yıl önce 230 tl civarı çok pis geçirmişti.Kapatırken ve kapattıktan sonra bile fatura yolladı iki kere...
Aban dostum butona, parmağına kuvvet.
Büyük geçmiş olsun. Size yapılanın intikamını alacağım[emoji3]

Tepkiler: dragonmhmt

turancen

Üye
Vodafone sağolsun
Kanıt :P

Tepkiler: androfilex ve phasan

turancen

Üye
Üstteki paketlerden önce 3 adet 500 mb paket almıştım beleşten

Sırf bu hediye paket için aradım vodafone, bu hediye kampanyası ne zaman sürecek diye, zaman belli değil dedi, sürecek dedi bende teşekkür ettim kapattım

Tepkiler: androfilex
Geçmiş Olsun Paketi Kısıtlamış Vodafone Artık Ayda 1 Alınabiliyormuş

Tepkiler: Hafız63, ÇaRşI 2387 ve phasan