Vodafone Türkçe Karakter İndirimini Hayata Geçiren İlk Operatör Oldu !..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

Vodafone, cep mesajları içinde Türkçe karakter kullanımında tek SMS ücreti uygulamasını hayata geçiren ilk operatör oldu. SMS ücretlendirmesinde bir değişiklik yok.

Türkçe karakterlerin SMS’lerde kullanımının altyapısına destek veren Vodafone, cep mesajları içinde Türkçe karakter kullanımında tek SMS ücreti uygulamasını hayata geçiren ilk operatör oldu.

1 Nisan 2008 tarihinden itibaren Türkçe karakter kullanımı sebebiyle iki ve/veya daha fazla SMS olarak görünen 160 karaktere kadar olan mesajlar, Vodafone’da tek mesaj olarak ücretlendiriliyor. Öte yandan yapılan değişikliğin teknik altyapı ile ilgili olduğu, Vodafone’un 15 Ykr olan standart SMS ücretlendirmesinde herhangi bir değişiklik yapılmadığı belirtildi. Beş kıtada, 25 ülkede faaliyet yürüten Vodafone, 31 Aralık 2007 itibariyle 252 milyon müşterisi ve 40 şebeke ortaklığı bulunan, dünyanın en büyük mobil iletişim şirketi konumunda bulunuyor.

Byte

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
Helal Vodafone

_Cihad_

Üye
yani şimdi mesaj yolladığımızda sorun çıkmaz mı??

PAPADOC

PAPADOC

Üye
ya benim telefon 6600 hattım turkcell ş,ı,ğ kullanınca 2 parçada gönderilecek yazıyor hala turkcell yapamadımı hala

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
yani şimdi mesaj yolladığımızda sorun çıkmaz mı??

Vodafone Hattından Gönderdiğin Mesajlarda Sorun Çıkmaz :oke:

ya benim telefon 6600 hattım turkcell ş,ı,ğ kullanınca 2 parçada gönderilecek yazıyor hala turkcell yapamadımı hala

Turkcell Uygulamaya Henüz Geçmedi Ama En Geç 30 Nisanda Uygulamaya Tüm Operatörler Geçmiş Olacak ;)

Detaylı Bilgi İçin Aşağıdaki Konuya Tıklayın :oke:

SMS'lerde Türkçe Karakter İçin Verilen Süre 30 Nisan 2008 Tarihine Uzatıldı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt