vodafone telefon sapığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

julde

Üye
    Konu Sahibi
vodafone telefon sapığı
selam arkadaşlar bir süre önce adi bir telefon sapığı telefonuma musallat oldu:off:. nasıl kurtulacağım bu sapıktan yardımcı olursanız sevinirim. maalesef operatör bu konuda bir destek sunmuyor. arayan ş...siz numara bilgisini gizlemiş kim olduğunu öğrenemiyorum.0542812**** numaradan arıyor..

quad4core

quad4core

Üye
11880-11818 vb. Bunlara sor belki kim olduğunu öğrenirsin

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
numarayı engelleyemiyor musun??

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Gizli numaralara hattınızı kapatın.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Adam gizli numaradan aramıyor ki niye gizli numaralara kapatsın telini ne alaka yani ? Arkadaşım numara sende zaten mevcut sen kişi bilgilerini gizlemiş derken hattın kimin üstüne olduğunu öğrenemediğini kastediyorsun. Numara elinde mevcut gidip savcılığa başvuracaksın savcılık operatörden hattın kimin üstüne olduğu bilgisini öğrenecek savcılık istediğinde öyle bilgilerini gizlemiş falan diye birşey yok çatır çatır alırlar bilgileri gereken işlemleride yaparlar.

• Beğen
Tepkiler: julde

julde

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 16:27:51 ---------- Yazıldı @ 16:24:05 ----------

Anladım arkadaşım çok sagol galiba senin dediğini yapacağım. İnsanım diye geçiniyorlar. Nasıl insanlar var şu memlekette anlamıyorum, son çare şikayet edeceğim artık. Teşekkürler...
Yalnız araştırdığım kadarıyla bu dertten muzdarip olan epey kişi var. Sıkı bir yaptırım uygulamak lazım bunlara...

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Dediğin gibi çok kişi bu konudan yakınıyor fakat kimse savcılığa gidipte uğraşmıyor. Eğer gerçekten herkes böyle durumlarda savcılığa başvursa bak o zaman yapabiliyorlar mı ? Çünkü böyle telefonda erkek geçinenler mahkemeye düştüğünde ağlıyorlar : )

julde

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle insanımız çekiniyor ya da uğraşmak istemiyor. Dediğin gibi mahkemede kedi gibi oluyorlar,ağlayıp sızlanıyorlar. Şu an ses yok. Afedersiniz sonunda biraz ağzımı bozdum da. Son çare savcılığa başvurmak... Doğru düzgün ceza da almıyorlar ki daha önce ev telefonundan bir komşumuz da aynı sorunu yaşadı; adam neredeyse hiç ceza almadı. Buna bir çözüm bulurlar inşallah...

celibar

celibar

Üye
eğer telefonun destekliyorsa numara engelleme programları ile o kişiden gelen sms ve aramaları engelleyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt