Vodafone taşı her yöne 1500 dk kazan

Sponsorlu Bağlantılar

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone taşı her yöne 1500 dk kazan
Numarasını taşıyanlara en buyuk hediye Vodafone’da

Numarasını taşıyanlara en buyuk hediye Vodafone’da

Numarasını diğer bir operatörden Vodafone Ön Ödemeli Hat'a taşıyan herkes "Her Yöne Bedava 1500 Dakika" kampanyasıyla her yönü arayabilecekleri toplam 1500 dakika kazanıyor!

GSM abonelerinin kampanyadan yararlanmak için 22 Haziran 2009- 31 Ağustos 2009 tarihleri arasında numaralarını Vodafone Ön Ödemeli Hat'a taşımaları ve ardından her 30 günde bir tek seferde en az 50 kontör yüklemeleri yeterlidir.

Vodafone aboneleri, 30 günde bir 50 ve üstü kontör yüklemelerinin ardından yurtiçi diğer Vodafone, Turkcell, Avea ve sabit hat numaralarını ararken kullanabilecekleri bedava 1500 dakikayı, aylık 250 dakika olmak üzere toplam 6 ayda kazanacaklardır.

piri.reis

piri.reis

Üye
önceleri avea 2 ayda 600 dk dedi, vodafone 4 ayda 1000 dk ile karşılık verdi.
şimdi avea 4 ayda 1200 dk dedi, vodafone 6 ayda 1500 dk ile karşılık verdi.
gelecek parlak gibi görünüyor. :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Evet ya bayağı gelişiyor dk miktarı :ehe 50 kntr istemesi de güzel

admiral23

admiral23

Üye
Yokmu arttıraaaannnn :ehe

hadi avea hadi turkcell nerdesiniz!

ilo53

ilo53

Üye
toplam 6kere yuklencek aslinda guzel kampanya

alperen1313

alperen1313

Üye
bellşimi olur bakrsınzı yakında güzel bir şeyler çıkartılrar :=)

paradox1026

paradox1026

Üye
Beklediğim Vodafone Cep Limitsiz limitleri ve fiyatları düzenlenirse geçiş yaparım ama bendeki herkes avea:(

sarıoklar

Üye
avea bitmiştir :islik

paradox1026

paradox1026

Üye
neden avea bitsin ki :) 2000 yapar oda:D

sarıoklar

Üye
vodada 3000 yapar
hodri meydan:coold:

imece iletişim

imece iletişim

Üye
neden avea bitsin ki :) 2000 yapar oda:D.......................................................................................................................................vodada 3000 yapar
hodri meydan:coold:.........................................................................................turkcel kac yapar.........................................

darülmendep

darülmendep

Üye
Rekabeti ben çok seviyorum en son Avea patlamasına vodafone güzel karşılık verdi. Uyusunda büyüsün Turkcell

solgun50

solgun50

Üye
beyler bir ayrıntı dakika bazlı vodafoneninki oyüzden en iyisi aveanın ki... sn bazlı...

Da®kness

Da®kness

Üye
Her ay 50 kontor yükleme istiyor. Dikkat edin. Sonradan niye böyle oldu demeyin. Her ay yükleme istese de güzel bi kampanya...

manguser

Üye
walla türkcellden aveay ageçtim şuan hattın açılmasını bekliom tarife cep1 her yöne 3 dk. 1 kontör tel n85

mssegf

Üye
ben 4000 yaparım :yuru

imece iletişim

imece iletişim

Üye
4000 ne VARIM......... :)

spawnn

spawnn

Üye
En son limitsiz diyip batacaklar heralde :kop:

abdullah.47

Üye
yaw bu kampanya sadece 6 ay geçerlidir. 1500 dk hediye olan. ama her ayda 50 kontor ve üzeri yüklrmrmiz gerekir. sonra bu 6 ay bittiğinde 1500 dk da gitmiş oluyo sonra kartımız ne oluyo önödemeli falan olmuyor mu hani ayda 25 tl 30 tl falan lütfen yardım edin......:(:(:(:mahcup::mahcup::(:(:(

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bende başvuru yaptım. Geçiş yapacağım, iyi güzel de her ay yükleme şartı istiyor. Neyse her zaman yüklemeyiz bizde. Aran kazan olasaydı iyi olurdu ama yok. Neyse.

Üst Alt