Vodafone SMS Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

deatfull

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone SMS Sorunu
Ya gerçekten yazıklar olsun.Vodafone gibi bir şirketin böyle insanları mağdur etmesi gerçkten kötü.Hattımda 9 kontürüm var aylık 3000 sms im de var fakat mesaj çekemiyorum.Vodafone bayiisine gidiyorum müşteri hizmetlerini aramamı söylüyorlar.Arıyorum,sistem hattınızdaki kontürü görmüyor,sms çekebilmeniz için hattınızda en az 1 kontür bulunmalı diyor.Nasıl bir sistemmiş ki bu böyle kontürü görmüyor?Yoksa onlar bunu bilerek mi yapıyorlar?Sırf biz kullanıcılar gidip hattımıza en az 20 kontür yükletelim diye.Çünkü bu sadece benim başıma gelen bir olay değil bayiideki görevli bana bugün benden hariç 12 kişinin daha geldiğini söyledi.
Ayrıca bir konu daha varki oda şebeke problemi özelliklede hediye kontürleri kullanırken oluyor bu.Konuşma esnasında ya karşının sesi bana gelmiyor yada benimki ona gitmiyor.Çoğu zamanda konuşma kesiliyor,telefon kapanıyor.
Kısacası ben burda yaşadığım sorunları dile getirmek istedim 4 yıldır vodafone kullanıcısıyım telsimden bu yana kullanıyorum yani.Ama bugünden itibaren ben vodafonu bırakıyorum.Ve bu tür sorunları yaşayanlarıda bir protesto olarak bırakmaya davet ediyorum...
Zaman ayırıp okuyan herkese teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: snyersy15 ve 4w3e

arslansem

arslansem

Üye
İlginç :hmmm

izmirligenc

izmirligenc

Üye
:hmmm

deatfull

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle oldu bende şaşırdım.Aynısı arkadaşımın başına geldi.Oda çekemiyordu sonra cep arandan kontür geldi çekmeye başladı.Halen değiştiremedim hattımı dün birini arıcaktım.Şebeke meşgul yazısı çıkıtı aranmadı 3 kere denedim yine olmadı...

ganag456

Üye
ewt agayha bnde yüklediğim bütün kontorler o gün veya başka bir gün kayboluyo bi yardım et senizz..:(

karizma573

karizma573

Üye
ilginc gercekten

Abonelikicin

Abonelikicin

Üye
Hediye olmasın o 9 kontör ... ?

liberter

Üye
hic sorunsuz gonderiyorum

şu'leten

Üye
ben sms gönderimi yapıyorum ama karsıdan sms alamıyorum lütfen bi çare bulun şu soruna

sarıoklar

Üye
her iki tarafta ##002# arama tuşuna basın sonra telefonu kapatıp yeniden açın

cmbt ngl

Üye
lütfen bi çözüm bulun nokia6230i telefonum var vodafone hattı takınca telefon sınırlı diyo bu yazıyı görmekten sinirlerim mahvoldu sms ayarlarıda mesajla gelmio napıcam

Takipçi Satın Al

Üst Alt