vodafone smart

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
vodafone smart
arkadaslar vodafone smart almayi dusunuyorum yorumlarinizi alayim bide ben bu teli babamin hatti uzerinden alcam benim hatti takabilir miyim tele veya babamin hatti takmasi zorunlu mu

anılbaran

anılbaran

Üye
vayy sendemi ne diyelim hayırlı olsun şimdiden

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
dur yaww daha almadim bakalim begenecek miyim her ne kadar symbian yetersiz olsada onu birakamam ne de olsa 8 aylik bi gecmisim var symbian ile :D iki telide tasirim ben vf smartin kamerasi 2 mp mis c5 ile cekerim fotolari o 5 mp :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
vall zorla begendirtiriler gibime geliyo ama kısmet bu işler

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
simdilik alirsam bunu alirim universite kazanirsam Allah izin verirse iyi bi tel alirim htc veya galaxy gibi bi sey

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
deme oyle uzuluyorum ama :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
teli gordum o kadar hosuma gitmedi

kensoft2007

Üye
[sıze=7]arkadaşlar!!! [sıze=6]sizlere şiddetle öneririm. Ben bi hafta önce aldım. çok memnunum süper bir şey android işletim sistemi muhteşem dokunmatiği çok iyi facebook için çok çok güzel facede sohbeti var you tube bir tıkla elinizin altında çok güzel birşey marketinden istediğiniz programı oyunu indirebilirsiniz. çok süper birşey alın pişman olmazsınız.[/sıze][/sıze]

xmervex

Üye
arkadaşalr gerçekten kullanıpta beğenen varsa bana cevap yazar mı ya da pm atsın şimdiden teşekkürler

okt53

okt53

Üye
bende şuan bu telefondan var kesimnlikle tavsiye etmiyorum herşeyiyle berbat bir telefon.

nouma45

Üye
şiiddetle tavsiye ederim almanı harika bişey

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
O fiyata zondroidin tadı çıkmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...