Vodafone Smart Tab 10 Yardım lütfen!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

taderka

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Smart Tab 10 Yardım lütfen!!!!
Geçtiğimiz gün vodafone dan bu tableti aldım. Genel olarak fena değil ama alırken yetkili bana bununla arama yapabileceğimi söyledi. Fakat yapılmıyor. Internette ipad icin bir program gordum.phoneitipad diye bunun android icin olani yok mu ya? Yardimci olun lutfen.ya da bu program bu cihazda calisir mi ? Ayrica tablete sürüm güncellemesi yapabilir miyim var mi acaba android 4 cikmis bu cihaza o da yuklenebilir mi yardim edebilirseniz cok sevinirim.

----------Eklendi @ 16:12:50 ---------- Yazıldı @ 14:41:03 ----------

Yardım edebilecek bir Allah kulu yok mu?

KayraBey

KayraBey

Üye
Madem arama yapılamıyor aldığın yere geri götür.Ben olsam kesinlikle uğraşmam.

ibrother

ibrother

Üye
tablet mi kalmadı vodafone tab. alıyorsun. götür servise.

ozgur_473

Üye
Sesli arama yapamazsin sadece goruntulu arama yapabilirsin google talk ile

taderka

Üye
    Konu Sahibi
Tamam da yani sözlesme yaptık herhalde ayrıca ne alacağımı kimseye soracak değilim. Tablet oldukça iyi sadece arama yapmıyor o kadar. Ipad 1de de arama yapılmıyormuş bahsettiğim programla halledilmiş. Sizden bununla ilgili yardım istedim.

ozgur_473

Üye
Peki tablete sim kart takabiliyormusunuz? Benim hic tabletim olmadigi icin pek bisey diyemem

taderka

Üye
    Konu Sahibi
Evet sim kart takılıyor hatta mesaj da atıyor yüklü icinde programı ama arama yapamıyor henüz.

ozgur_473

Üye
Dedigim gibi sesli arama yapamazsin sadece goruntulu arama yapabilirsin

karayel90

karayel90

Üye
Bende almayı düşünüyorum hem vodafone den hemde bizim dershaneden

Dershanede 300 lira karşılığı samsung galaxy tab verecek

Bu arada smart tab ın özellikleri

Android Honeycomb 3.2
10'' Kapasitif Dokunmatik Ekran
Çift çekirdekli 1.2GHz İşlemci
HD Kayıt özelliği ile 5MP arka +
2MP ön kamera
16 GB Dahili Hafıza
Adobe Flash Player desteği
3G+ Wi-Fi

taderka

Üye
    Konu Sahibi
Zaten sesli arama yapilmiyor ama iste bu ipaddeki programin andriod versiyonunu bulursam olur cunku normal hat baglantisi var pc de. Koskoca maxicepte bir kisi bulumadi ama bu programi

waycell

waycell

Üye
viber ve whatsapp dene markette var google voice var bide

KliniK

KliniK

Üye
vodafone dan tablet mi alınır diyen arkadaş vodafone945 marka tel kullanıyo ((:

tableti sakın servise götürme dalga geçerler ):

sana o bilgiyi veren kişiye gidip bi güzel küfür edip rahatlıyabilirsin ama program olmaksızın konuşma yapamazsın.

bide iphone da fring diye bir program vardı androidde var mı bilmiyorum bi araştır. internet üzerinden gayet net ve güzel konuşup mesajlaşabiliyosun

taderka

Üye
    Konu Sahibi
O tip programlar buldum ama ben hattımı kullanmak istiyorum. Bu programlar buna müsait değil. Yani ben anneme babama yok Viber kur yok fring kur diyemem yani sadece hattımı kullanmamı sağlamalı program. Yok mu böyle bir program kimsenin ihtiyacı yok muymuş tek bana mı lazım?

byurtkuran

byurtkuran

Üye
Kardei üzerinde çalışmalar varmış şimdilik whatsapp gibi programları kullan sonra zaten program çıkar çünkü android artık kullanılan bir işletim sistemi :)

KliniK

KliniK

Üye
valla açıkcası öle bişi olacağını sanmıyorum.

çünkü bildiğim kadarıyla smart tab la birlikte ayrı bir simkart veriyolar ve o simkart sadece data için. konuşma yok diye biliyorum.

konuşma olsa bile programlarda hattının konuşma paketlerini kullandırabileceğini pek sanmıyorum.

akıl vermek gibi düşünme ama sadece anne babayla konuşacaksan 50-100 liralık bi telefon işini görür ;)

ibrother

ibrother

Üye
vodafone dan tablet mi alınır diyen arkadaş vodafone945 marka tel kullanıyo ((:

tableti sakın servise götürme dalga geçerler ):

sana o bilgiyi veren kişiye gidip bi güzel küfür edip rahatlıyabilirsin ama program olmaksızın konuşma yapamazsın.

bide iphone da fring diye bir program vardı androidde var mı bilmiyorum bi araştır. internet üzerinden gayet net ve güzel konuşup mesajlaşabiliyosun

evet kullanıyorum nokia C6 onun kadar olamıyor vf945 canavar. c6 baydi beni. htc hd yazın geliyor inşallah. vf945 bozulana kadar bende. :):) kardeş tablete IOS emulator at ancak öyle hallolur.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Bende almayı düşünüyorum hem vodafone den hemde bizim dershaneden

Dershanede 300 lira karşılığı samsung galaxy tab verecek

Bu arada smart tab ın özellikleri

Android Honeycomb 3.2
10'' Kapasitif Dokunmatik Ekran
Çift çekirdekli 1.2GHz İşlemci
HD Kayıt özelliği ile 5MP arka +
2MP ön kamera
16 GB Dahili Hafıza
Adobe Flash Player desteği
3G+ Wi-Fi
hangi dersane bu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...