• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Vodafone Smart Tab 3 Türkiye Duyurusu Gerçekleştirildi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Vodafone Smart Tab 3 Türkiye Duyurusu Gerçekleştirildi
Vodafone, Smart Tab III adını verdiği iki ayrı versiyon olan tablet modellerini Türkiye pazarına sundu.

Türkiye’nin lider operatörlerinden biri olan Vodafone, tablet segmentindeki yükselişe ayak uydurabilmek adına çeşitli modeller ile karşımıza gelmeye devam ediyor.



Vodafone tarafından daha önce geliştirilmiş olan ve Smart adı altında sunulan Smart Tab II adlı tablet modeli sonrasında Smart Tab III modeli de iki ayrı versiyon halinde sunulmaya hazırlanıyor. Smart Tab II’nin üretimini üstlenen Lenovo bu yeni model ile beğeni kazanmıştı.

10″ ve 7″ olmak üzere ekran boyutlarına göre iki ayrı versiyon olarak sunulacak olan tabletlerin Aralık ayı itibari ile Vodafone tarafından “Süper İnternetli Tablet” portföyüne eklenerek, pazarda ki yerini aldı. Android üzerinde çalışan yeni tabletler hatırlanacağı üzere, Eylül ayında gerçekleştirilmiş olan IFA 2013 Etkinlikleri çerçevesinde resmi olarak duyurulmuştu.

7″ büyüklüğünde ve 1024×600 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olan model, 1.2 GHz dört çekirdekli işlemciden güç almakta. 16GB dahili veri depolama alanına sahip olan cihaz microSD kart desteği ile 64GB depolama alanına sahip olabilmekte. Cihazda 5MP ve VGA olmak üzere iki de kamera bulunmakta.

Diğer versiyona gelince 10″lik ekrana sahip olan modelin ekran çözünürlüğü ise 1280×800 piksel. TFT-IPS ekran özelliğine sahip olan Smart Tab III 10″ 1.2 GHz dört çekirdekli işlemciden güç almakta. 1GB RAM bellek ve 16GB dahili depolama alanına sahip olan tablet diğer versiyonda olduğu gibi veri kapasitesi 64GB’a kadar arttırılabilmekte. Yine 5MP ve VGA olmak üzere iki ayrı kamerada bu versiyonda da yer almakta.

Fiyatına bakacak olursak eğer 10″ model 1GB internet ile 24 ay, aylık 55TL, 7″ model ise 1GB internet ile 24 ay, aylık 45 lira taksitle satışa sunuldu. Başka seçenekler de bulunmakta.

http://www.maxicep.com/portal/vodafone-smart-tab-iii-turkiye-duyurusu-gerceklestirildi.html
 


Üst Alt