|| Vodafone sınırsız internet ile ilgili bir gelişme var mı?

Herhalde böyle yaparak önce abonenin nabzını yokluyorlar sonra süpriz gelir artık

banada öyle geliyor. ya fiyatı yüksek bir şekilde cepneti geri sunacaklar, yada harbiden 9.90 eski abonelere geçirecekler Cepnet geri gelsin 9.90 olsun hızıda biraz yükseltsinler tadından yenmez. 10 kişiyi vodafone geçirtirim valla hayrına. Vodafone duy bunları duy.

Şu an cepnet yüzünden Avea'ya geçen net bildiğim 6 arkadaşım var. hepsi cepnet'i bekliyor. Vodafone duy bunları

Şu an cepnet yüzünden Avea'ya geçen net bildiğim 6 arkadaşım var. hepsi cepnet'i bekliyor. Vodafone duy bunları

şuan çevremde abartmıyorum gerçekten yüzde 70 aveali. turkcelli olan 3 arkadasim, vodafonelu olan 2 arkadasim aveaya gectiler.

şuan çevremde abartmıyorum gerçekten yüzde 70 aveali. turkcelli olan 3 arkadasim, vodafonelu olan 2 arkadasim aveaya gectiler.

evet inanıyorum çünkü benim çevremde de baya Avea'ya geçen oldu. bence bu sene Avea atakta ve iyi de abone kazanacak gibime geliyor

Aveada net paket durumu nedir beyler

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Avea genç paketini biri tarif etsin ya

---------- Eklendi @ 17:11:31 ---------- Yazıldı @ 17:10:41 ----------

Vodafone den daha mi iyi
Genç paket şöyle:
19 = 500dk + 1000SMS + 1GB INTERNET

Not: Dakikalar ve sms ler heryönedir.

Güzelmiş valla yakında 3. Telefonu yapıyorum

Vodafone her şeye ama her şeye en az 1 zam yaptı. Bu yüzden ben dahil çevremdekiler Avea'ya koşuyoruz Bugün başvurdum 1 haftaya açılır inşallah.

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlısı olsun Cepnet geri geldi...

---------- Eklendi @ 10:33:25 ---------- Yazıldı @ 09:29:20 ----------

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi