Vodafone sınırsız internet hattı ve 3 ay kullanılmıs vınn satılık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

recubey

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone sınırsız internet hattı ve 3 ay kullanılmıs vınn satılık
Arkadaşalr 2 yıl garantili vınn ve sınırsız internet hattı satılıktır normalde 400 lira düşünüyordum ancak foruma göre pahalı kaçtı şuan ki fiyatı 300 lira alıcılar teklif gönderebilirler ona görede değerlendirebilirim teşekkürler ...

yakamoz1319

Üye
Sınırsız internet derken ?
Bi ara vodafone de olan Sınırsız Cepnet paketli hat mı var içinde ?

krstnck

krstnck

Üye
Aynen 1 sene boyunca hiç para ödemiyormuz ? Tam olarak amacını kullanımını detaylı olarak açarmısın ?

recubey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar eskiden vodafonede aylık 8 liraya sınırsız olarak bir ay nete bağlanabiliyordun sonra vodafone bir kural koydu artık eski aboneler hariç hiç kimse aylık 8 liraya sınırsız yapamıyor yani ondan dolayı hatlar değerlendi şimdi normal bir arkadaş vınn almaya kalksa 4 gb vınn 40 lira ve 1 yıl boyunca 480 lira yapıyor ve zaten 4 gb genelde aşılıyor vergi bilmem cart curt derken yıllık 600 e patlar garanti veriyorum cunku ben faturalı kullandım cok sakat ama bu hattı vınn ile birlikte aldıgını dusun istediğin kadar indir yukle aylık 8 liradan 1 kurus bile fazla vermiyon yıllık 86 lira yapıyor dediğim gibi sıkışığım gercekten almak isteyen arkadaşlar varsa anlaşabiliriz zaten yeni bir vınn 100 lira ben 3 ay kullandım garantisi faturası felan var ve içinde o sınırsız hattıda vericem

krstnck

krstnck

Üye
Hımm Anladım Bilgilendirme İçin Teşekkürler.Ayrıca Vınn Artık Ücretsiz Veriliyor Sadece Aylık 5 gb'tına 20 Lira Ödüyorsun.

recubey

Üye
    Konu Sahibi
Hımm Anladım Bilgilendirme İçin Teşekkürler.Ayrıca Vınn Artık Ücretsiz Veriliyor Sadece Aylık 5 gb'tına 20 Lira Ödüyorsun.

aylık 5 gb 20 lira ama o 5gb nedense 3 haftada bitiyor ve o 5gb kampanyasını 1 yıl kullanmak zorundasın kapatamassın

USAForever

USAForever

Üye
Bir Günde 5 Tane Oyun Dosyası İndirsen 20Gb'dan Fazla Eder.

Yok 1Gb mış Yok 10Gb mış Yaw Artık Gelişin Yaw , Gelişin Artık Yaw :D

400 Liraya Wireless'li Bir Cep Telefonu Almak Daha Mantıklı Değil mi :D

Otuz

Üye
ne kadar uyanıkmış bu he :kop:

tuncaycagatay

Üye
arkadaslar avea yeni bir kampanya yapmis 30 tl ye heryone 500dk+2000msj+sinirsiz internet.bu firsatcilara kanmayin

musaeleşari

Üye
Arkadaşalr 2 yıl garantili vınn ve sınırsız internet hattı satılıktır normalde 400 lira düşünüyordum ancak foruma göre pahalı kaçtı şuan ki fiyatı 300 lira alıcılar teklif gönderebilirler ona görede değerlendirebilirim teşekkürler ...

benim vınım vardı ayda 29 tl süresi bitti kapattım.şimdi yeni bir tarife almak istiyorum.seninkini alabilirim ama ben urfadayım nasıl sağ salim alabilirim.tabi sakıncası da vodofon bu tarifeyi her an kapatabilir.yani yüksek fiyat vermek istemiyorum

drivenn

Üye
arkadaşım iyi hoş diyorsun da o paraya değmez ki dediklerin hattın adil kullanım hakkı 100mb doldurduktan sonra hız 128 kbpsye düşüyor bu da demektir ki saniyede en fazla 15 kblik işlem yapabilirsin saatte 60 mb eder bu hızla (en azından kendi açımdan) pek birşey yapılmaz ancak cep telefonundan kullanmak için ideal sadece hattı uygun bir fiyata satarsan daha mantıklı olur bence

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
2 ay sonra cepneti kapatmayacaklarının garantisini verebilir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt